Ćerka Mihajla Šaulića
Svet

21 Januara, 2023 10:00

Šabanu bi srce prepuklo od sreće da ovo može da vidi: Mihajlo je već razmazio ćerku FOTO

Ćerka Mihajla Šaulića tatina je mezimica

Šabanov naslednik, Mihajlo Šaulić posle ljubavnih turbulencija sreću je pronašao kraj vaspitačice, Marine Velimirović. Oni su u septembru prošle godine organizovali veliko slavlje u jednom prestoničkom hotelu i zavetovali se na večnu ljubav. Kao kruna te ljubavi i skladnog odnosa pre 11 dana na svet je stigla njihova ćerka kojoj su dali ime Manja.

Pročitajte: Šabanu se ispunila najveća želja – Ženi se Mihajlo Šaulić, verenica Marina trudna

Ćerka Mihajla Šaulića

Foto: Instagram

Najmlađa članica čuvene porodice Šaulić već je zarobila srca svih, a tata se trudi da svaki slobodni trenutak provede sa naslednicom. Sin Šabana Šaulić već neko vreme radi kao srpski konzul u Cirihu, a kako se njegova lepa supruga porodila u srpskoj prestonici na neko vreme preselili su se nazad za Beograd.

Da je ćerka Mihajla Šaulića tatina mezimica mogli smo da vidimo na Instagramu gde je Marina objavila emotivni video zapis na kome se vidi kako mlađi Šaulić nosi Manju u naručju trudeći se da je uspava. Novopečena mama je odmarala, jer joj je odmor sada preko potreban a čini se da Mihajlo u svemu ugađa supruzi i da mu roditeljske obaveze i nespavanje ne padaju teško.

Pročitajte: Šaulići nikad srećniji – U porodicu stigla devojčica neobičnog imena, a evo šta kaže baka Goca

Ćerka Mihajla Šaulića

Foto: Instagram

Ćerka Mihajla Šaulića

Foto: Instagram

Marinini pratioci su se složili da bi ovaj prizor sigurno naterao suze na oči deda Šabanu koji je živeo za trenutak da se Mihajlo oženi i dobije dete, ali ga je prerana smrt u tome omela. Bilo kako bilo, porodica Šaulić uživa u danima sreće koji su došli nakon teškog perioda od kako ih je kralj narodne muzike napustio.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images