Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković portal svet
Svet

November 8, 2023 19:30

By

Više nikad rame uz rame: Vesna Dedić i Sanja Marinković oči u oči nakon svađe (foto)

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković na istom mestu nakon mnogo godina

Sinoć su se na jednom prestižnom događaju u Beogradu okupile brojne poznate ličnosti, koje su prodefilovale crvenim tepihom. Ovom prilikom videli smo imena iz svih sfera javnog života ali najveću pažnju privukle su dame poput Nataše Bekvalac koja je promenila imidž, Rada Manojlović, Dušice Jakovljević, Jovane Jeremić, Kaye Ostojić, Katarine Živković, Kije Kockar, Suzane Mančić i mnogi drugih. Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković sve je iznenadilo.

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković

ATA images

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković na istom mestu, neprijatnosti nije bilo

Ono što je svakako ove večeri bilo najinteresantnije jeste pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković na istom mestu nakon mnogo godina od nesuglasice. Obe su ove večeri izgledale famozno, privlačno i nasmejano što je svakako aludiralo na to da neprijatnosti među njima dvema nije bilo. Iako više ne razgovaraju dve najbolje prijateljice, danas bez problema gostuju na istim dešavanjima.

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković

ATA images

Mnogima je interesantna i dalje njihova relacija budući da su se nekad podržavale, delile jasne stavove i životne okolnosti. Iako su dve decenije unazad bile najbolje prijateljice, Vesna Dedić i Sanja Marinković su stavile tačku na prijateljstvo.

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković

ATA images

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković na istom mestu ali prijateljice nikad više

Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Pročitajte Kriza srednjih godina – Sanja Marinković načinila nesvakidašnji potez, od nje ovo niko nije očekivao (foto)

Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da “spasu” prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu – ističe izvor blizak voditeljkama.

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković

ATA images

Vesna Dedić nije bila škrta na informacijama pa je za medije potvrdila:

Pročitajte Misteriozni partner Vesne Dedić konačno u javnosti – Zagrljeni i nasmejani, sve puca od strasti FOTO

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je tada za „Blic“ Dedićeva dok je Sanja rekla sledeće:

Pojavljivanje Vesne Dedić i Sanje Marinković

Rajko Ristić

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila – bilo je sve što je Sanja rekla ovim povodom.

Pročitajte Ljubav je jača od svih problema – Sanja Marinković ponovo sa bivšim suprugom, sin ih je pomirio FOTO

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

U galeriji ispod pogledajte još fotografija sa prestoničkog partija:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images