Frizura Nataše Bekvalac svet portal svet tabloid svet
Svet

November 8, 2023 09:00

By

Duge, plave lokne su prošlost: Nataša Bekvalac se ošišala, a ovakvu frizuru poželeće sve žene (foto)

Frizura Nataše Bekvalac je hit 2023. godine

Pevačica Nataša Bekvalac nije sklona eksperimentisanju kada je izgled u pitanju, bar ne kada je njena frizura u pitanju. Kada se pre dvadesetak godina pojavila na javnoj sceni prvo što su svi primetili je njena duga, plava kosa, zbog koje su je svi poredili sa tada aktuelnom pevačicom Alabinom. Međutim, plave lokne su od pre nekoliko dana prošlost, jer je frizura Nataše Bekvalac sada potpuno drugačija.

Frizura Nataše Bekvalac svet portal svet tabloid svet

Ata images

Pevačica je rešila da skrati kosu, a opredelila se za frizuru koju je ove godine potpuni hit. A Nataša se, kao i mnoge poznate dame, opredelila da ove jeseni fura popularni lob.

Pročitajte Samo je ona znala – Nataša Bekvalac rodiće treće dete, otkriva voditeljka 

Ona se sa novom frizurom pojavila na jednom prestoničkom događaju, a komplimente je dobila od svih koji su primetili promenu na njenoj kosi.

Frizura Nataše Bekvalac svet portal svet tabloid svet

Ata images

Bekvalčeva je jednom prilikom na svom Instagram profilu napisala da nije nimalo lako negovati kosu kakva je njena, te da je zbog prevelikog tretiranja u jednom trenutku morala da je ošiša. Da li je to i sada učinila kako bi oporavila kosu ili samo prati trendove, nije poznato.

– Svaka plavuša zna koliko je nege potrebno da bi naša kosa bila kvalitetna i zdrava. Stalna feniranja, jedna pogubna trajna nadogradnja i česta farbanja ostavila su danak.

Pročitajte Savršen izgled nije nedostižan – Nataša Bekvalac otkriva koje masaže su deo njene bjuti rutine 

– Godinama sam se mučila da oporavim kosu. Toliko da sam u jednom trenutku morala da se ošišam na paž jer nisam mogla da podnesem koliko je bila ostećena – otkrila je ranije Nataša.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES