Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac portal svet
Svet

November 7, 2023 19:30

By

Samo je ona znala: Nataša Bekvalac rodiće treće dete, otkriva voditeljka

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac rekla ovo

Popularna voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita, te da može da oseti šta će se desiti u budućnosti. Naime, kako je rekla ranije za SVET, proročke vizije su počele da joj se javljaju još odmalena, kada je jedna žena njenoj majci čitala sudbinu i prorekla da će joj ćerka biti popularna kao Lepa Brena. Tako je Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac kao i o Breni rekla sledeće…

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac

Ata images

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac rekla sledeće ni sama nije umela da objasni zašto

– Ne znam da objasnim to kako i zašto znam, ali prosto vidim šta će biti – rekla je Jovana za SVET, a onda se koncentrisala na konkretan slučaj i otkrila kakvu viziju ima:

Pročitajte Ljubav sa Amerikancem potpuno slomila Duška – Jelena će ovom čoveku roditi dete

Javlja mi se da će se Nataša Bekvalac ponovo zaljubiti, udati i imati još dece – rekla je Jovana.

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac

ATA images

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac iskreno govorila a evo s kim je sebe uporedila

Jeremićeva dalje priča da je zahvalna na svemu što joj je Bog dao i da veruje da je čeka još veća slava od ove koju je već doživela, te da njen uspeh prati i materijalna satisfakcija.

Pročitajte Jovana Jeremić udarila na Seku Aleksić – Propala pevačica, pesme joj ne zna ni muž Veljko FOTO

– Ja sam šou-biznis majstor, zato imam dva stana. Sve što sam radila sam naplatila, pa tako i moje prevrtanje po podu, koje su svi komentarisali. Ja sam svetska žena, zato u Srbiji nema frajera za mene. Ali zadržala sam dozu tradicionalnosti. Ja sam Jugoslovenka, sve ujedinjujem. Popularna sam širom bivše Jugoslavije, kao što je i Lepa Brena.

Jovana Jeremić o Nataši Bekvalac

Ata images

– Ta vidovita žena, koja je gledala sudbinu mojoj mami još kad sam bila mala, rekla joj je da je rodila ćerku koja će biti popularna baš kao Brena. Rekla joj je da je dobila sve samo ne klasičnu ćerku i da treba da zaboravi da ću imati jedan brak i jednog muža jer ću imati život kao iz Holivuda. Bog mi je dao toliko da nikad neću moći da mu zahvalim. Sve što je možda trebalo da mi daju drugi, a nisu, dao mi je Bog – zaključila je Jovana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images