Kaća Grujić ima novu frizuru Svet, tabloid
Svet

November 7, 2023 14:30

By

Kaća Grujić više ne izgleda isto: Sada je nova žena i drugi je ljubi (foto)

Kaća Grujić promenila frizuru i više ne izgleda isto.

Popularna pevačica Katarina Grujić uvek je pratila svetske trendove i izledala besprekorno, pa je i ovog puta poslušala savet poznatog frizera Peđe Božića koji godinama vodi računa o njenoj kosi da ošiša svoju dugu bujnu kosu i napravi moderniju frizuru koja će je dodatno podmladiti. Kaća Grujić promenila frizuru u onu koja joj, po mišljenju mnogih, savršeno pristaje.

Kaća Grujić promenila frizuru svet tabloid svet portal svet

Privatna arhiva

Kaća Grujić promenila frizuru koja je sada top

Ona sada ima duži bob koji joj fenomenalno stoji i još više ističe crte lica, a stajlingu daje notu sofiticiranosti. I njen suprug fudaler Crvene zvezde Marko Gobeljić oduševljen je novom frizurom svoje drage, a komplimetni da izgleda holivudski pljušte i na društvenim mrežama. Koliko je zadovoljna onim što je Peđa napravio od njene kose jasno je i po drugarskim poljupcima koji su pali posle završenog posla.

Pročitajte: Dece nikad dosta, Katarina Grujić progovorila o prinovi

– Sa Katarinom sarađujem 10 godina, od početka njene karijere, Za to vreme menjali smo razne boje i dužine kose. Uvek preferiram prirodni look, pa tako i sa ovom novom promenom. Kaća je lepa, prezgodna žena, pa smo kraćom frizurom to istakli. Mislim da ni jedna žena ne treba da odstupa od prirodne, negovane i zdrave kose – kaže frizer Peđa Božić i dodaje:

Kaća Grujić promenila frizuru svet tabloid svet portal svet

Privatna arhiva

U trendu su kraće frizure ravno šišane

U trendu su kraće frizure, ravno šišane, a nadogradnje su potpuni aut, tako da bih ja sve to poskidao i bacio u kantu zauvek.

Peđa Božić  zadovoljan i trenutnom frizurom Kaćinog muža Marka i oboma im daje savete o novim trendovima. Kaća je svoju novu frizuru promovisala na otvaranju Peđinog drugog salona u Beogradu na vodi, gde je i presekla crvenu vrpcu.

Kaća Grujić promenila frizuru Svet tabloid

Kaća Grujić promenila frizuru

Od poznatih gostiju koji su ujedno i verne mušterije, bili su Milomir Marić, Milica Mandić, Vanesa Šokčić, Milan Milošević, Biljana Marković, Damir Handanović sa suprugom, Dubravkom Đedović, Ceca Šarić… Došla je i spisateljica Jasmina Ana koja je bila takmičar Elite, ali je ranije ispala.

Inače Milomir Marić i njegova supruga Vesna Radusinović koja je opravdano izostala sa otvaranja, samo Peđi Božiću dozvoljavaju da im ‘radi o glavi’, a s obzirom na radno vreme popularnog urednika Hepi televizije, dešava se da mu Peđa frizuru doteruje i usred noći u njegovom stanu.

Pogledajte ko još prisustvovao otvaranju

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRIVATNA ARHIVA