Veza Emine Jahović i milionera
Svet

June 7, 2023 11:41

By

Eminin život doživljava preokret udajom za milionera: On je pun para, ali…

Veza Emine Jahović i milionera još uvek je misterija

Pevačica Emina Jahović navodno se udaje za 14 godine starijeg turskog milionera Kurta Danijela Santeja. Navodno je prošle nedelje svog izabranika upoznala sa porodicom jer su zajedno boravili u Beogradu.

Pročitajte Emina Jahović ponovo zaljubljena – Pevačica u vezi sa znatno starijim bogatašem

Veza Emine Jahović i milionera

Ata images

– Emina i Kurt su nekoliko meseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Srećni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o venčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog leta – priča izvor blizak paru i dodaje da pevačica dugo nije želela da se sazna da je ponovo srećna i zaljubljena.

Pročitajte Uradio je neke strašne stvari, on je otac moje dece – Emina Jahović drhativim glasom priznala da ju je bivši muž povredio 

Veza Emine Jahović i milionera

instagram printscreen

– Nije želela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je reč o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 evra. Posle tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – tvrdi izvor i otkriva da je pevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima.

Pročitajte Emina Jahović prodala očevinu – Za kuću u Novom Pazaru dobila basnoslovnu sumu novca 

Veza Emine Jahović i milionera

– Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se videli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca.

Emina je novog izabranika dovela u Srbiju da bi mu pokazala svoju zemlju.

Pročitajte Emina Jahović ponovo zaljubljena – Pevačica u vezi sa znatno starijim bogatašem

Veza Emine Jahović i milionera

ATA images

– Proveli su nekoliko dana u Beogradu, a Emina ga je odvela na svoja omiljena mesta. Potom su otišli u njen rodni grad Novi Pazar, gde se biznismen upoznao sa njenom porodicom.

Kurt Danijel Santej je ugledni finansijski savetnik, koji je dugo živeo u Švajcarskoj. On se pre dve godine razveo i vratio u Istanbul, gde je upoznao Eminu. Jahovićeva je podsetimo, deset godina bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina – Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Ivan Vučićević