Dečko Emine Jahović
Svet

May 5, 2023 11:38

By

Emina Jahović ponovo zaljubljena: Pevačica u vezi sa znatno starijim bogatašem

Dečko Emine Jahović je poznati, stariji bogataš

O emotivnom životu Emine Jahović u poslednje vreme se ništa nije znalo, međutim, turski mediji upravo se otkrili da je lepa pevačica već dva meseca u ljubavi sa poznatim finansijskim savetnikom.

Pročitajte Uradio je neke strašne stvari, on je otac moje dece – Emina Jahović drhativim glasom priznala da ju je bivši muž povredio 

Dečko Emine Jahović

Instagram

Dečko Emine Jahović je, kako pišu turski mediji, a prenosi Hello!, pedesetpetogodišnji Kurt Danijel Santej. Oni navode da je par u vezi već dva meseca, te da su praznike proveli na Maldivima.

Posle razvoda od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, srce Emine Jahović neko vreme je pripadalo turskom biznismenu Sadetinu Saranu (58), ali veza nija potrajala.

Pročitajte Emina Jahović prodala očevinu – Za kuću u Novom Pazaru dobila basnoslovnu sumu novca 

Dečko Emine Jahović

Rajko Ristić

Konačno, lepa pevačica ponovo je zaljubljena, ovoga puta u četrnaest godina starijeg Kurta Danijela Santeja.

Dečko Emine Jahović, ugledni finansijski savetnik, dugo je živeo u Švajcarskoj. Pre dve godine, nakon što je napustio suprugu, vratio se u Istanbul. Santej ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima. Njegovo ime do sada se nije pojavljivalo u tabloidima.

Pročitajte  Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

Dečko Emine Jahović

Kurt Danijel Santej / Instagram

Novopečeni par praznike je proveo na Maldivima budući da su oboje zaljubljenici u putovanja. Nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen novi dečko uveliko je osvojio Jamana i Javuza.

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM