Sinovi Emine Jahović svet portal svet tabloid
Svet

June 22, 2022 15:53

By

Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu: Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

Emina i Mustafa se i dalje sude, ali se pevačica okrenula lepšim stvarima

Pevačica Emina Jahović u poslednje vreme se više posvetila privatnom nego poslovnom životu, pa je, kako kaže, ovog leta odlučila da odustane od svega.

Emina i Mustafa: Ljubav zamenila netrpeljivost

– Uključujući i posao, toksične veze i nepotrebne glavobolje. Nepotrebne ljude, nepotrebnu svaku stvar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

– Imala sam sreće što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma… Zimsko vreme ‘22. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk.

– Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat koji zahteva pažnju i kreativnost– rekla je Emina Jahović.

Ona se dotakla i toga što je u poslednje vreme fanovi pitaju kada će album, ali i koncert u Areni.

Pročitajte: Nesvakidašnji plan za medeni mesec – Mustafa ne štedi, verenica uživa, a šta radi Emina?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

– Verujte mi, spremam se za to… Mentalno i fizički da mogu da pružim samo najbolje, ažurirano energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku je potrebno vreme da pruži ono najbolje, a ja nisam, niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo – rekla je ona.

Prema njenim rečima posle svega shvatila je da ceni život.

– Sada samo slavimo život i osećam zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv… Volim vas sve…– istakla je ona.

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Emina je posle raskošne svadbe bivšeg supruga Mustafe Sandala, rekla da je očigledno slagao da je imao finansijske probleme.

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega – rekla je tada Emina.

Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija. Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vredne 16 miliona evra, i studija koji su kupili za četiri miliona evra. Njihova kuća je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad.

IZVOR: BLIC, KURIR

FOTO: INSTAGRAM