Mustafa i Melis - Medeni mesec
Svet

May 31, 2022 18:00

By

Nesvakidašnji plan za medeni mesec: Mustafa ne štedi, verenica uživa, a šta radi Emina?

Mustafa i Melis – Medeni mesec je isplaniran ovo su detalji 

Mustafa i Melis – Medeni mesec “na visini”

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal, uskoro će sati na ludi kamen sa svojom 19 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup. Mladenci su organizovali veliko i skupo venčanje, a imaju u planu i nesvakidašnji medeni mesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom na njihovom medenom mesecu, i tada posetio nekoliko egzotičnih destinacija.

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje: Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Inače, Mustafa već ima licencu pilota, samo neke vreme nije smeo da vozi zbog straha pa je tako čak i pre nekoliko godina prodao avion koji je imao. Ipak, pevač se sada predomislio u vezi sa letenjem, verovatno na nagovor svoje drage. Melis i Mustafa će se venčati u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

Pročitajte: Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat Mirsad besan kao RIS zbog sestrića!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Na pevačevom drugom svadbenom veselju biće oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će biti upriličeno “Grčko veče” 10. juna, u restoranu istog hotela, dok će venčanje obaviti sutradan u bašti, a potom će veselje upriličiti na plaži. Venčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici. Kako se dalje pisalo u turskim medijima, Mustafa će snositi troškove ovog raskošnog venčanja, koji iznose blizu svoti od 200 hiljada evra, prenosi “24sedam.”

Za to vreme dok oni kuju nestvarne planove nakon venčanja, Emina Jahović uživa u Istanbulu i o njima uopšte ne razmišlja. Nedavno je otvorila vrata svog doma u Turskoj i oduševila detaljima koje su pratioci imali priliku da vide.

Pročitajte: Mustafina devojka zavrnula slavinu!? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina je dom preuredila po svom ukusu a u prostorijama vidimo svetle boje koje daju toplinu. Jahovićeva se potrudila da detalje uz ceo enterijer pažljivo odabere a mnoge je upravo oduševilo i ogledalo koje prostoriji daje raskošnu notu i sofosticiranost. Osim toga, vidimo i staklena zatamljena vrata koja deluju veoma moćno kada se zatvore i koja dele dnevnu sobu od kuhinje.

Emina uživa u svom raju u Istanbulu i čini se da je bez obzira na spekulacije o njenom bivšem partneru krenula dalje. Ove slike to i dokazuju…

Pročitajte: Emina Jahović otkrila kroz kakvu nepravdu prolazi: Ne mogu da zaštitim decu!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot