Rođendan Emine Jahović
Svet

March 11, 2022 19:40

By

Emina Jahović otkrila kroz kakvu nepravdu prolazi: “Ne mogu da zaštitim decu!”

Od trenutka razvoda popularne pevačice svi mediji ,kako domaći tako i strani, bruje o razvodu Mustafe i Emine, nakon što je pevačica pokrenula pred sudom spor protiv bivšeg supruga Mustafe Sandala, zbog neisplaćenih, alimentacija, a on je zatim pokrenuo kontra tužbu i kako prenose mediji, sada traži starateljstvo nad sinovima.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kako je razvod braka je jedan od stresnijih životnih događaja kod svih članova porodice. Iako je  uvek stresan za supružnike, on predstavlja još veći teret za decu. To se dešava zbog toga što su deca emocionalno ranjivija, osetljivija na nedostatak brige, sigurnosti i stabilnosti od odraslih. A kroz ništa manje stresa ne prolazi ni zanosna brineta i majka Jamana i Javuza, Emina Jahović.

Pevačica Emina Jahović nedavno je otvoreno progovorila o razvodu od turskog pevača Mustafe Sandala, kao i sinovima Jamanu i Javuzu, kako bi na taj način zaštitila svoje sinove.

Pročitajte: Mustafina devojka zavrnula slavinu!? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

-Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam – rekla je pevačica iz Novog Pazara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Pevačica se zatim osvrnula na sinove, na koje je, kako kaže, izuzetno ponosna.

– Jaman je neustrašiv, jak i brz, kako mu i ime kaže. Jaman na turskom znači snažan. Javuz je, s druge strane, oprezan i prava umetnička duša, ali kako njegovo ime kaže – ume da bude jako odlučan. Kada na tu razliku među njima dodate i pubertet – jasno vam je da je kod nas uvek veselo. Šalu na stranu, moji dečaci me neopisivo ispunjavaju i uživam u svakom trenutku s njima. Svaki dan otkrijem nešto novo – talenat, osobinu, postupak, reakciju i oduševim se. Jako sam ponosna majka, najviše na njihovu skromnost i privrženost porodici – zaključila je Emina.

Pročitajte: Ovaj Arkanov savet Ceca nikad neće zaboraviti!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ