Scandal

February 19, 2022 11:00

By

Mustafina devojka zavrnula slavinu!? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

Emina Jahović navodno ratuje poslednjih meseci sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, a najveći problem ima jer on ne daje novac za sinove iako mu je to zakonska obaveza! Njih dvoje su zbog toga završili na sudu, međutim, kako smo saznali, Mustafa je našao način da se izvuče, te da Eminu navodno, ostavi bez ičega!

Emina Jahović – Agonija s Mustafom ne jenjava

– Mustafa je baš kivan na Eminu jer je bila s onim milionerom, to nikako ne može da joj oprosti iako je ona žena bila u toj vezi kad se uveliko razvela – objašnjava izvor i dodaje:

Zato je platio tim najjačih advokata i rešen je da joj ne ostavi ništa, ni novac, ali ni nekretnine. Zato je Emina morala da se iseli iz porodične kuće u kojoj su živeli i da iznajmi stan – priča izvor i dodaje:

– Sada je okupio tim najjačih advokata, skupio je dokumentaciju i ide do kraja. Navodno, pošto Emina i sama sjajno zarađuje, ima kozmetički brend, peva, glumi u seriji… Sve to dobro naplaćuje, pa bivši muž nastoji da je liši svega što joj po zakonu sleduje. Videćemo da li će uspeti, ali baš se naoštrio, posebno sad kad hoće da se ženi po drugi put – završava izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Mustafa Sandal, letos je predstavio i svoju dve decenije mlađu partnerku Melis Sutšurup, koja je povodom njegovog 52. rođendana indirektno dala do znanja da su na korak do oltara.

— Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime — poručila je tada Melis Mustafi.

Mnogi su sada, zbog njene tadašnje izjave a i pevačevog ponašanja prema Emini i sinovima pomislili da je njihovo neslaganje oko imovine i novca upravo “maslo” njegove sadašnje mlađe parnerke. Budući da se spekuliše da uskoro staju na ludi kamen, čini se da Melis više ne prija njihov korektan odnos pa je rešila da pokvari sliku idealnih, bivših supružnika.

Šta vi mislite?

PROČITAJTE: Emina Jahović se POMIRILA sa bivšim mužem! Ponovo žive ZAJEDNO!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Emina Jahović – Jača i od svih oluja

Podsetimo se, popularna pevačica Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine a razlog njihovom krahu braka bio je jednoglasan – ljubav se ugasila. Pevačica je ovim povodom obavestila javnost srceparajućim pismom, veoma iskreno govoreći:

– Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, s godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima Jamanu i Javuzu i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja. Voli vas vaša Emina – napisala je tada pevačica na svom “Instagram” profilu!

IVAN VUČIĆEVIĆ

S druge strane, Mustafa je za turske medije izjavio:

Između Emine i mene je ljubav prošla, nestala. Ostalo je poštovanje i to što smo roditelji našim sinovima.

Razvod je opisala kao najteži period u životu, ističući da su ona i Mustafa ostali u odličnim odnosima zbog sinova Javuza i Jamana. Nedugo posle njihovog rastanka, u Eminin život ušla je nova ljubav – ugledan, turski biznismen Sadetin Saran, koji se na prvi pogled zaljubio u Eminu. Gostujući u emsiji “Amidži šou” pop zdezda bila je iskrena i povodom nove veze prokomentarisala da su oni tek na početku upoznavanja:

Tačno je da sam upoznala tog gospodina i sada se upoznajemo, videćemo šta će biti. U procesu smo upoznavanja priznala je Emina i otkrila da će prepustiti da sve ide svojim tokom.

PROČITAJTE: EMINA JAHOVIĆ U CENTRU LJUBAVNOG TROUGLA: Turski mediji NA SVA ZVONA objavljuju njenu TAJNU VEZU s
košarkašem!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ova romansa trajala je veoma kratko. Tada, kao bomba odjeknula je vest da je Sadetin navodno ostavio Eminu zbog druge žene, glumice Jeliz Šar. Jahovićeva je u tom periodu bila očajna a da bi stvar bila još  neprijatnija, Mustafu su u tom periodu povezivali sa duplo mlađom pevačicom i glumicom Serel Jereli.

– Emina je patila za Sadetinom, bilo joj je teško jer se zaljubila prvi put nakon razvoda od Mustafe Sandala. Kada je čula da ima drugu, bilo joj je još teže, ali nisam siguran da li je znala ko je u pitanju tvrdi izvor blizak biznismenu za turske medije.

Posle svega lošeg, Emina se pozabavila svojom poslovnom karijerom i startovala svoj beauty brend koji je i danas u jeku popularnosti. Pop zvezda, koliko je medijima poznato je još uvek sama a agonija oko Mustafinih obaveza prema sinovima i njihovog odnosa i dalje se nastavlja…

PROČITAJTE: Čestitke stižu SA SVIH STRANA! Milica ne skida osmeh sa lica, sa svima podelila SREĆNE VESTI! (FOTO)

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Instagram