Emina Jahovic
Star

12 Januara, 2022 16:46

Šefica iz pakla! Emina Jahović delila OTKAZE za najmanju sitnicu!

Popularna pevačica Emina Jahović, i vlasnica kozmetičke linije, otkrila je i svoju tamnu stranu. Emina je otvoreno priznala da nije bila baš poslodavac za primer, kao da i da se prema zaposlenima  opohodila nekorektno kada je pokrenula svoj biznis.

Emina Jahović delila OTKAZE za najmanju sitnicu!

Međutim, Eminu je bolest naterala da se razmisli o svojim postupcima, te kako kaže sada ima mnogo više saosećanje i ne ponavalja greške. Trudi se da bude bolja osoba.

Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge. Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego – rekla je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Godina iza nas bila je po mnogo čemu stresan za Eminu Jahović, ali najviše zbog provlačenja po suovima i oko natezanja za alimentaciju sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom, velikom turskom zvezdom. Kako su pisali turski mediji tada, Mustafa više od dve godinre nije dao ni evro za dvanaestogodišnjeg sina Jamana i devetogodišnjeg Javuza i do sada bivšoj ženi navodno duguje skoro 80.000 evra.

Emina Jahovic

Ivan Vučićević

Emina je nedavno obajsnila da sa Mustafom spor još uvek nije okončan.

Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome.

Verovatno, kao „šlag na tortu”, ju je sačekla  i vest da se njen bivši suprug ženi, za šta je javnost saznala na Mustafin 52. rođendan. On je duže vreme u srećnoj vezi sa dve decenije mlađom Melis Sutšurup, uspešnom poslovnom ženom, koju je javnosti predstavio tek letos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

 Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime – napisala je Melis, a svi očekuju venečvanje.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ