Svet

June 2, 2023 20:45

By

Javnost živela u zabludi: Ovo je misteriozni muž Bebi Dol s kojim je devet godina u braku FOTO

Muž Bebi Dol tek sada poznat javnosti 

Bebi Dol se poslednjih godina izgubila sa radara i već mesecima joj je teško ući u trag. Medijima se ne javlja, prijatelji su s njom izgubili kontakt, a fanovi su s razlogom zabrinuti, naročito posle vesti da je nekad velika jugoslovenska muzička zvezda navodno viđena u narodnoj kuhinji.

Pročitajte: Bebi Dol – Želim da usvojim dete

Muž Bebi Dol

Printscreen

Kako pišu beogradski portali, pevačica je nestala iz javnosti jer se posvetila porodici – brine o teško bolesnoj majci i tetki. Nedavno se pričalo i da je sa suprugom izbačena iz stana zbog neplaćanja kirije. Šta je od svega toga istina, za sada nije poznato.

Pročitajte Bebi Dol se oprostila od svoje velike ljubavi Masima Savića – Tužna sam, nisam znala da je bolovao…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bebi Dol (@__bebidol_)

Ekstravagantna i originalna, Dragana Šarić alijas Bebi Dol uvek je svoj privatni život krila od medija i javnosti. Osamdesetih je bila u vezi sa hrvatskom pop zvezdom Masimom Savićem, a 2014. godine udala se za Aleksa Todorovića, koji je rođen u Los Anđelesu. Preciznije – u fabrici snova, Holivudu. U Americi je završio studije književnosti i stekao zvanje profesora.

Kako piše Gloria, Todorović se u Beograd doselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za novinske agencije. Iz prvog braka ima dva sina. Bebi je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Pročitajte Bebi Dol zbog FINANSIJSKIH PROBLEMA morala da se iseli iz stana

Muž Bebi Dol

– Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme “Hajde da”. Kako se kasnije ispostavilo, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu “Mustafa”. To je za mene bio znak “znam ko si ti”. Narednih nedelju dana nisam ga viđala – otkrila je Bebi Dol za Gloriju kako je protekao prvi susret, preneo je Hello!.

Ponovo ih je spojio njen pokvareni računar, koji je na preporuku odnela baš kod Aleksa.

– Do jutra smo sedeli i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli – ispričala je i dodala da su se nedelju dana kasnije „smuvali“ na jednoj žurci.

Bebi Dol i Aleks Todorović venčali su se krajem septembra 2014. godine. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images