Razlog raskida Rade i Harisa svet portal svet
Svet

February 17, 2023 14:12

By

Ništa od Radine i Harisove ljubavi: Ova žena tvrdi da su ih razdvojili njegova majka i novčani problemi

Rada Manojlović i Haris Berković stavili tačku na ljubav

Vesna Rivas, nekadašnja pevačica i rijaliti igrač, koja se već godinama bavi numerologijom, otkriva za magazin Svet šta je po datumima rođenja predviđeno pojedinim poznatim parovima, ali i drugim javnim ličnostima. Kroz njen skener prošli su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, Rada Manojlović i Haris Berković, ali i Milan Stanković Aca Lukas i Tanja Savić.

Pročitajte: Ovo je poslednja zajednička fotografija Rade i Haris, ona otkriva mnogo toga

Pomirenje Rade i Harisa

Ivan Vučićević

Od ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića neće biti ništa. Oni su pokušavali zajedno da rade neki posao, ali je tu nastao veliki blok. On je uložio i izgubio velike pare i zato se desio razdor. To im je velika opomena. Oni su par, ali samo za slikanje. Njoj sreća predstoji pored nekog mlađeg muškarca kog susreće kroz posao. Što se tiče Harisa, on ima drugu ljubav. Ta osoba je zauzeta ili ozbiljnija – kaže Vesna, pa dodaje.

Pročitajte: Rada Manojlović prevarena – Koštalo me seljačko poštenje, bila sam naivna i verovala ljudima 

Bojan Vuković

Rade i Harisa zajedno u ljubavi nema ni na mapi. Ona je tužna i depresivna jer njoj ta ljubav treba. Specifične su im sudbine. Nju interesuju posao i ljubav, a on je pod porodičnim prokletsvom preko majke. Kako ona kaže tako je. Posle nje, tu je sestra ili tetka, neka bitna žena.  Rada Manojlović i Haris Berković mogu da žive kao cimeri, da se pokrivaju, čudan su spoj. Rada vodi dupli, paralelni ljubavni život, ali i on. To im je savršeno.

Vesnino proročanstvo za ostale parove možete pročitate u najnovijem broju Sveta.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM