Brat Rade Manojlović svet portal svet
Svet

February 7, 2024 22:10

By

Nenad oštro odgovorio Radi, ne želi više da ćuti na sestrine prozivke: Ne javlja mi se po deset dana

Brat Rade Manojlović otkrio u kakvim je odnosima s njom

Pevačica Rada Manojlović pre nekoliko dana otkrila je da je želela da snimi duet sa bratom Nenadom, ali da ju je on odbio. Tačnije, da nije ni uspela da dođe do njega, već da joj je njegova supruga saopštila da on u ovom trenutku ne želi zajedničku pesmu s njom. Brat Rade Manojlović sada je odlučio da progvori o svemu i otkrije šta je zapravo istina.

Brat Rade Manojlovićsvet portal svet

Ata images

– Pročitao sam neke stvari o tome na internetu, a da budem iskren, nisam ni pričao sa njom na tu temu. To nije prvi duet koji mi je predložila, to je neki treći ili četvrti o kom pričamo. Prva dva sam ja predložio, pa je ona odbila jer joj se nije svideo, a drugi se meni nije svideo nimalo – rekao je Nenad.

Pročitajte Brat Rade Manojlović ponovo proziva sestru – Ona se naljutila na njega

– U ovom trećem postoji ta neka igra reči koja pominje oca i to da je odveo sina negde sa sobom. Meni je to bilo malo odbojno. Tada smo radili Novu godinu i bukvalno nijedan dan nisam bio slobodan, pa sam samo gledao kada ću da provedem nešto malo vremena sa klincima i suprugom. Hteo sam da ostavim telefon jer stalno zvoni i kada bih se javljao svakom na telefon, danima ga ne bih ispuštao iz ruke – izjavio je Manojlović.

Brat Rade Manojlović svet portal svet

Ata images

– Desilo se da joj nisam odgovorio, ali to je nešto najnormalnije jer se ni ona meni ne javlja po deset dana. To je normalno i ne zameram joj – rekao je brat Rade Manojlović, pa prokomentarsiao sestrinu reakciju.

– Mislim da je malo burnije odreagovala jer ja nisam hteo da snimim pesmu koja mi se nije svidela. Ona je najavila duet, a da me nije ni pitala. Bilo je malo prevremeno – zaključio je Nenad.

Pročitajte Brat Rade Manojlović u strahu za sestre – Zbog jedne stvari strepi 

Podsećamo, Radi nije bilo pravo što je Nenad odbio da snimi duet s njom, pa je na društvenim mrežama napisala

– Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno – napisala je Rada, očigledno povređena jer brat ponovo nije želeo da snime duetsku pesmu. Međutim, izvesno je da će do njihove saradnje u jednom trenutku doći, verovatno kad pronađu pesmu koja oboma bude odgovarala.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GRAND

FOTO: ATA IMAGES