Brat Rade Manojlović svet portal svet
Svet

January 30, 2024 09:00

By

Otac Rade Manojlović očajan: Pevačica opet u lošim odnosima s bratom, u sve umešana i snajka

Brat Rade Manojlović ne želi ni da joj se javi

Pevačica Rada Manojlović priprema novi album, međutim, pre nego što ga izda poželela je da prvo objavi duetsku pesmu koju je imala nameru da snimi sa bratom Nenadom. No, od toga izgleda neće biti ništa, a krivac za to je brat Rade Manojlović piše Star.

Brat Rade Manojlović svet portal svet

M.K./ATAImages

U pitanju je numera o bratu i sestri koji su razdvojeni od detinjstva i Rada je poželela da to otpeva sa Nendom. Kako prenose mediji, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet.

Pročitajte Brat Rade Manojlović u strahu za sestre – Zbog jedne stvari strepi 

– Rada će tu pesmu snimiti, sada samo možda sa kim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo snimak se naježio. Ona je pisala Nenadu i poslala mu je snimak, ali joj on nije odgovarao. Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor. U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete, jer želi da izbaci solo pesme.

Brat Rade Manojlović svet portal svet

Foto; Rajko Ristić

– Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku, on se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala, jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaku put nju odbio. Nenadov i Radin tata je isto ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča. Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala, kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom – govori izvor za Star, a prenosi Puls.

Pročitajte Brat Rade Manojlović otkrio zašto se udaljio od sestre, pa spomenuo i njihovog oca 

Međutim, ni brat Rade Manojlović ne želi da priča na ovu temu, pa kada su ga novinari pitali za duet sa Radom rekao je da nije upućen i da ne planira da snima nikakav duet. Pevačica je objavila i tvit na društvenoj mreži gde nije krila koliko je razočarana:

Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno – napisala je Rada.

Brat Rade Manojlović svet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES