Svet

6 октобра, 2022 20:26

Otac Rade Manojlović progovorio o ćerkinoj aferi: Evo šta kaže o tome što je varala Harisa

Otac Rade Manojlović uvek je na ćerkinoj strani

Tek što je prekinula vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, Rada Manojlović je došla u situaciju koju nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima.

Naime, njen opsednuti fan, a navodno se radi o Dariu Šogoroviću, poznatom po učešću u rijalitiju „Parovi“, na Instagramu je objavio da ima snimak na kome se vidi da je intiman s Radom, te da je pevačica Harisa varala upravo s njim.

Pročitajte: Šta se dešava sa ovom devojkom – Rada posle raskida sa Harisom ne liči na sebe 

Dario Šogorović

– Momak sazreo i opametio se, naravno da niste više zajedno i da ne želiš da komentarišeš zašto. Varala si ga na svakom koraku kao što si ga varala sa mnom. Imam još tvoje gole slike iz hotela. Uništila si onako mladom momku karijeru, ali zato se i jesi osušila i propala. Onaj gore vidi sve pa vrati – napisao je Šogorović, a zatim dodao:

Pročitajte: Od Harisa Berkovića ni traga, ni glasa, Rada Manojlović se sada divi ovom muškarcu (foto)

Dario Šogorović

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema šta joj nisam radio za taj novac – pisalo je u objavi.

Rada Manojlović nije htela mnogo da govori kada je ova tema u pitanju, sve što je imala da kaže rekla je citirajući svog oca.

Pročitajte: Rada Manojlović nije želela duet sa bratom – Nije mogla ni da zamisli kakva će biti njegova osveta 

– Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: „Ćerko budi srećna od toliko ludaka na slobodi samo se jedan zalepio za tebe“ – napisala je Rada.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM