Brat Rade Manojlović
ZAŽALILA

June 28, 2022 22:13

By

Rada Manojlović nije želela duet sa bratom: Nije mogla ni da zamisli kakva će biti njegova osveta

Brat Rade Manojlović uspeo je i bez sestrine pomoći

Pevačica Rada Manojlović stekla je slavu učešćem u takmičenju “Zvezde Granda” i od tada je nizala samo uspehe.

Njen manje poznati brat Nenad Manojlović se i pre sestre počeo baviti pevanjem, ali nije uspevao da se probije na estradnu scenu. I on je, takođe, pre nekoliko godina učestvovao u “Zvezdama Granda”, ali se plasirao lošije od sestre.

Brat Rade Manojlović priznao: Sve o sestri saznajem preko novina

Jedan od njegovih pokušaja da se probije na estradno nebo je i duetska pesma sa Radom, ali je ona na sve načine izbegavala da je snime.

– Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja navaljivao, a ona je rekla: ‘Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta’. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna – izjavio je ranije Nenad.

Iako nikada nije hteo da bilo šta ružno kaže o sestri, Manojlović je između redova otkrio da možda ne želi da mu pomogne zbog toga što oni nisu tako bliski, jer nisu ni odrastali zajedno.

Pročitajte:  Rada Manojlović prekinula kontakt s bratom, razlog je snaja?

Brat Rade Manojlović

Instagram

Mnogi ljudi i ne znaju u kakvom smo mi srodstvu, ja sam njen stariji brat po ocu. Nismo odrasli zajedno i malo smo se viđali. Život nas je odveo na različite strane. Jednom sam se najavio Radi i otišao kod nje, ona je davala toliko intervjua da nismo dve rečenice progovorili. Mi imamo kontakt s vremena na vreme porukama. Bilo je pokušaja da se češće viđamo, ali ona je izabrala život takav kakav vodi. Ja čak i ne znam da li je sa Harisom vezi, sve informacije o njoj znam preko novina – izjavio je ranije brat Rade Manojlović.

No, u poslednje vreme Neša se nije oglašavao, niti da bi nešto rekao o sesrti, niti zbog bilo čega drugog, a zašto je to tako razlog je vrlo jednostavan – ne stiže od posla.

Pročitajte: Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu – Pogledajte kako je bilo nekad, a kako je sad

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official)

Naime, brat Rade Manojlović je uspeo i bez njene pomoći, snimio je nekoliko pesama i postao jedan od najtraženijih pevača na estradi. A, koliko je cenjen među kolegama svedoči i to da skoro nijedno estradno slavlje ne prođe, a da upravo Neša ne bude taj koji zabavlja goste. Poslednji dokaz za to je i svadba Đanijevog sina.

Iako je i Rada i dalje veoma tražena pevačica, mora se priznati da ju je brat nadmašio, pa se čini da je njegov uspeh “osveta sestri” koja nije želela da mu pomogne, kada mu je pomoć bila potrebna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nenad Manojlovic (@nenad.manojlovic.official)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM