Razlog raskida Rade i Harisa svet portal svet
Svet

January 21, 2023 17:30

By

Rada i Haris posle pomirenja nikad srećniji: Zagrljeni i zaljubljeni otkrili najlepše vesti, svi čestitaju FOTO

Pomirenje Rade i Harisa desilo se nedavno i svi su presrećni zbog njih

Višegodišnja ljubav i veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića često je bila na meti zluradih komentara javnosti i čini se na klimavim nogama. Iako popularni par nikada glasno nije govorio o svom odnosu često se po novinama moglo pročitati kako su porodice protiv njihove ljubavi, kako devet godina mlađi Haris vara lepu pevačicu i tome slično.

Pročitajte: Haris je davna prošlost – Rada Manojlović bacila oko na poznatog glumca

Pomirenje Rade i Harisa

Bojan Vuković

Oni su odolevali brojnim iskušenjima, do skoro kada su rešili da stave tačku na šestogodišnju vezu. Romansa utemeljena na uzajamnoj strasti, ljubavi i poverenju po mišljenju fanova muzičkog para nije trebalo da bude osuđena na propast, stoga ne čudi što je pomirenje Rade i Harisa ubrzo nakon razlaza i usledilo.

Naime, pevačica i pevač folk muzike nastupali su pre par dana zajedno u Švedskoj. Što im nije bila praksa dok su bili emotivno rastavljeni. U pauzama nastupa uslišili su molbu obožavateljke da se sa njom slikaju, a tom prilikom zabeležena su njihova nasmejana i veruje se zaljubljena lica. Zaključak da su bivši ljubavnici odlučili da pruže još jednu šansu svom odnosu, sam se nametnuo, a činjenica je da ih ama baš ništa ne sprečava da nastave tamo gde su stali.

Pročitajte: Istina o porodičnim odnosima – Dok Rada Manojlović pliva u novcu, njen otac se zlopati prodajući toalet papir

Pomirenje Rade i Harisa

Foto: Instagram

Zle krvi među njima nikada nije bilo, svađama, vređanju i inače nisu skloni posebno ne u medjima a sve to dovoljno je dobra polazna tačka kada je reč o obnovi ljubavi. Reklo bi se da Rada i Haris uživaju jedno u drugome i novim emocijama koje nisu ni znalli da poseduju. Očekuje se da će muzičar uskoro ponovo useliti svoje stvari u stan estradne umetnice, a možda ovoga puta njih dvoje stignu i do oltara, čemu se mnogi nadaju.

Pomirenje Rade i Harisa naišlo je na oduševljenje njihovih fanova, ali ne znamo šta o tome misle porodica iz Četereža i Gradačca. To će već vreme pokazati.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Ivan Vučićević