Razlog raskida Rade i Harisa svet portal svet
Svet

November 29, 2022 09:05

By

Preboleo Radu: Zbog ove, 15 godina starije devojke, Haris Berković se sukobio s roditeljima

Nova devojka Harisa Berkovića je ona

Haris Berković nakon raskida šestogodišnje veze s Radom Manojlović, navodno je našao novu devojku i to 15 godina stariju. On je u novu vezu, tvrde dobro upućeni, ušao samo dve nedelje nakon što je stavljena tačka na njegov odnos sa sedam godina starijom koleginicom.

Pročitajte: Rada Manojlović nas je razočarala, takva snajka nam ne treba, ovo je bruka, otkrio rođak Harisa Berkovića 

– Radi i Harisu veza je duže vreme bila na klimavim nogama, ali su mislili da će ipak nekako prevazići krizu. Kada je Manojlovićeva konačno shvatila da od toga nema ništa i na Instagramu priznala da njih dvoje više nisu zajedno, laknulo je i Harisu. Nije mu bilo svejedno, oni su dugo bili zajedno, ali je nastavio dalje. Počeo je više da izlazi s društvom, atraktivne devojke su mu prilazile, sve mu je to prijalo. Dve nedelje nakon što je Rada priznala da su raskinuli, on je uplovio u novu vezu sa ženom koja je starija od njega čak 15 godina. Upoznao ju je na svom nastupu preko zajedničkih prijatelja i baš uživa s njom. Nova devojka Harisa Berkovića je iz Bosne, nepoznata je javnosti i u pitanju je plavuša. Odmah su sevnule varnice, njemu njena energija baš prija i ta razlika u godinama se uopšte i ne primećuje. Toliko je odlepio za njom da planira da uskoro počnu i da žive zajedno – tvrdi izvor.

Pročitajte: Haris Berković hteo da prebije Milana Stankovića, evo i zbog čega

Bojan Vuković

Međutim, da i ovog puta ne može sve da ide po loju, pobrinula se Harisova porodica, kojoj se potencijalna buduća snajka uopšte ne dopada.

Kao i kad je bio u vezi s Radom, tako i sada Harisu glavobolju zadaje njegova porodica. Njima se nova devojka Harisa Berkovića nikako ne dopada, iako je njihove vere, što su najviše zamerali Manojlovićevoj. Sada im smeta što je ona od njihovog sina starija deceniju i po. Oni su jako besni na njega. Tokom jedne svađe rekli su mu da se ne vraća kući ako odluči da ostane s njom. Oni ni Radu nisu hteli da vide očima, pa je spavala po hotelima, a tek za novu devojku ne žele da čuju. Smatraju da je to velika sramota za njega – tvrdi izvor.

Pročitajte: Haris je davna prošlost – Rada Manojlović bacila oko na poznatog glumca 

Rada Manojlović i Haris Berković

Bojan Vuković

Podsetimo, Rada je pre manje od dva meseca priznala da više nije u vezi s kolegom.

– Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala – napisala je Rada na svom Instagram profilu.

IZVOR: BLIC