Saveti Sanje Marnković
Svet

April 17, 2023 18:15

By

Sanja Marinković optužena da navodi žene na greh: Salva kritika i osuda obrušila se na glavu poznate voditeljke

Saveti Sanje Marinković drugim ženama naišle na kritike 

Sanja Marinković, poznata voditeljka, svojim gostovanjem kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije izazvala je senzaciju.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Sanja Marinković bez brusa vodila emisiju, grudi na izvolite FOTO

Saveti Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

Naime, ona već neko vreme objavljuje na Instagramu tzv. reels klipove u kojima daje savete ženama svojih godina, a jedan od tih videa “Zabavljanje u 40tim, 50tim, 60tim bolje nego u 20tim godinama” privukao je veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Saveti Sanje Marinković

Foto: Instagram

Saveti Sanje Marinković naišli na osudu

Poznata voditeljka je u emisiji otkrila šta je motivisalo da se bavi temama koje se tiču zrelih žena, ali i koju pažnju je taj video privukao.

Pročitajte: Silikoni pa i ovo, Šta joj bi – Svi komentarišu izgled Sanje Marinković FOTO

Saveti Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

– To je došlo spontano gde su moje neke mlađe saradnice koje su stalno imale neke komplimente na moj račun pitale pitanja poput šta da treniraju, kako da se hrane, koju kremu da kupe, itd. Dakle, razne stvari. Onda sam ja shvatila da bi možda bilo pametno da sve ono što sam slušala svih ovih godina od mojih gostiju koji su mnogo mudriji hvala Bogu i pametniji, nekako pretočim u neke male video sadržaje i da se bavim ženama mojih godina, a koje imaju drugačiju energiju – rekla je Marinković i dodala:

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Saveti Sanje Marinković

RAJKO RISTIĆ

– Pokušavam da objasnim da kada dođu u ove neke godine nikada ne uzmu život kao konačan. Sada sam u pedesetim i ne bi trebao više, da nosim ni dekolte, da idem na žurke ili da imam partnera sa kojim ću voditi ljubav i u tome uživati. Onda kada se pogledaju neke žene na svetkoj i našoj sceni koje izgledaju fantastično i u ozbiljnim su zrelim godinama, a kakvu energiju imaju. Tada sam shvatila da nešto što sam ja shvatila i naučila prenesem damama koje se osećaju drugačije, a stalno me pitaju na drušvenim mrežama. Odlučila sam da radim te male savete – rekla je Marinković.

Pročitajte: Kriza srednjih godina – Sanja Marinković načinila nesvakidašnji potez, od nje ovo niko nije očekivao (foto)

Voditeljka se potom osvrnula na video koji je izazvao veliku gledanost.

– Vidim da ih je zaintrigiralo ono “zbog čega je zabavljanje u zrelim godinama, možda lepše nego kad si mlađi” i znam da ima ona rečenica kada sam rekla “verujte mi, da je uživanje u seksualnom odnosu možda i bolje nego kad ste mlađi“. Tada su krenuli različiti komentari poput “jao gde je tebi mesto“. Mada te loše komentare su uglavnom imale žene i onda nekad volim da kažem “da se u ovoj zemlji vodi tihi rat među ženama“. Umesto da smo solidarne, da se podržavamo, da u zrelim godinama imamo optimizma, da se šalimo na svoj račun, mi bre ratujemo – rekla je Marinković.​ ​

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Ivan Vučićević