Prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić
Svet

February 5, 2023 15:00

By

Dobro protrljajte oči: Sanja Marinković bez brusa vodila emisiju, grudi na izvolite FOTO

Izgled Sanje Marinković sa godinama je sve bolji

Sanja Marinković poznata je kao neko ko je oduvek propagirao prirodan izgled. Neretko je bila rigidna u svojim stavovima koje je iznosila u autorskoj emisiji “Magazin In” pomalo i vređajući gošće koje su se podvrgle estetkim korekcijama. Međutim, čuvena fraza “Nikad ne reci nikad” je u potpunosti novi Sanjin životni moto.

Pročitajte: Ljubav je jača od svih problema – Sanja Marinković ponovo sa bivšim suprugom, sin ih je pomirio FOTO

Izgled Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

Naime, od kako je stavila tačku na decenijski brak sa Aleksandrom Uhrinom pre nešto više od dve godine, voditeljka se potpuno promenila. Kao da se oslobodila stega i sada živi život punim plućima. Te je tako nedavno uradila upravo ono što je govorila da nikad neće – povećala je grudi. Izgled Sanje Marinković oduvek je bio sjajan, a njeni verni gledaoci pre nekoliko meseci su uočili vidljivu promenu na voditeljkinom telu. Počela je da prikazuje grudi u prvom planu što do tada nije radila, a i koleginica Snežana Dakić ju je razotkrila tokom gostovanja u Magazinu In:

– Ja sad razmišljam, otkad si uradila tu plastičnu operaciju grudi samo na intimne odnose misliš – rekla je tada Snežana.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Izgled Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

Tokom jučerašnje Sanjine emisije, voditeljka je otišla korak dalje. Ona se pojavila u nikad provokativnijem izdanju, u korsetu sa dubokim dekolteom, a brusa nigde. Marinkovićeva se u jednom trenutku savila, pa su bujne grudi još više došle do izražaja, a komentari su se samo nizali.

Pročitajte: Silikoni pa i ovo, Šta joj bi – Svi komentarišu izgled Sanje Marinković FOTO

Izgled Sanje Marinković

Foto: Youtube printscreen

“Što je starija sve je smelija”, “šta je ovo, kakve grudi Sanja ima”, “prelepa”, samo su neki od komentara pa se čini da novi izgled Sanje Marinković njeni fanovi itekako podržavaju.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević