Svet

July 12, 2022 11:00

By

Okršaj dekoltea na žurki Zadruge: Učesnice istakle atribute, Aleks Nikolić šokirala stajlngom (foto)

Žurka povodom završetka Zadruge sinoć je okupila sve superfinaliste i stare zadrugare

Povodom završetka pete sezone rijaliti Zadruga Željko i Milica Mitrović organizovali su već dobro poznatu žurku. Na crvenom tepihu videli smo ulazak svih superfinalista kao i onih zadrugara koji su program napustili  mnogo ranije. Goste je sinoć zabavljala Rada Manojlović a da je atmosfera bila užarena govorilo je i raspoloženje svih prisutnih.

Pročitajte: Prvo oglašavanje Dalile nakon finala – Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili

Željko i Milica Mitrović ATA images

Žurka je kao i uvek prošla u raznim emocijama i svi zadrugari ove večeri izgledali su sjajno. Pobednik Dejan Dragojević došao se sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić koja je ovog puta oduševila svedenim stajlingom, dok je drugoplasirana Dalila Mujić stigla u društvu Filipa Cara. Na njihovim licima videli smo sreću i zadvoljstvo te je sve govorilo da su svi oni ipak izgladili odnose nakon izlazaska ponovnog ulaska u realan život.

Pročitajte: Dejan Dragojević je pobednik Zadruge 5 – Pare ne mogu da vrate ništa, sve je bilo uzalud

Pobednik Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić ATA images

Filip Car i Dalila Mujić ATA images

Ove večeri imali smo da vidimo i kontorverznu Denis Dejm koja je ponovo šokirala stajlingom a pored nje i sve superfinaliste kao i stare zadrzgare: Nikolu Grujića Gruju, Marka Đedovića, Jovanu Ljubisavljević, Stefana Karića, Mikija Đuričića, Sanju Stanković, Minu Vrbaški, Sandru Reši, Jovanu Tomić Matoru, Anu Radulović, Anju Spasojević, Taru Simov, Olju Einfalt Mihovilović, MC Alex, Irmu Sejranić, Anu Spasojević, Nenada Aleksića SHA, Boru Santanu i Filipa Đukića. 

Svi su bili sjajno stilizovani, a kako su izgledali pogledajte u nastavku i ocenite u našoj već dobro poznatoj galeriji:

Pročitajte: Majka Aleks Nikolić rekla šta misli o ćerkinoj vezi sa Dejanom, pa priznala šta joj je najteže palo (video)

Ko je bio najbolje odeven na sinoćnoj Zadruga žurki?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images