Lice Sanje Marinković
Svet

March 7, 2023 16:30

By

Ostala je bez svih: Sanji Marinković prijatelji zabili nož u leđa, i to baš na rođendan FOTO

Rođendan Sanje Marinković protekao je bez najbližih ljudi

Voditeljka Sanja Marinković pre nekoliko dana proslavila je 49. rođendan u elitnom restoranu u srcu Beograda.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Sanja Marinković bez brusa vodila emisiju, grudi na izvolite FOTO

Rođendan Sanje Marinković

Foto: Instagram

Autorka emisije “Magazin In” u prethodnih nekoliko godina doživela je velike gubitke. Iznenada joj je preminuo otac za kog je bila veoma vezana, da bi ubrzo nakon toga usledio razvod od Aleksandra Uhrina, a celokupnu priču zaokružio je skandal sa sada već nekadašnjom najboljom prijateljicom Vesnom Dedić.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – On je novi izabranik Sanje Marinković, voditeljka potvrdila lepe vesti

Rođendan Sanje Marinković

Foto: Bojan Vuković

Iako o razlozima prekida prijateljstva dugog dve decenije nisu želele javno da govore, jasno je da je u pitanju neka krupna stvar jer Dedićeva na pomen Sanjinog imena nema ni jednu lepu reč da kaže. A ono što se sada dogodilo, samo je pokazalo ko je krivac što više nisu najbolje prijateljice.

Pročitajte: Silikoni pa i ovo, šta joj bi – Svi komentarišu izgled Sanje Marinković FOTO

Rođendan Sanje Marinković

Foto: Instagram

Naime, rođendan Sanje Marinković bio je 2. marta, a voditeljka je poznata po velikim žurkama koje je pravila prethodih godina za divan dan. Međutim, ove godine bilo je nešto drugačije. Vesna i Sanja imale su veliki krug zajedničkih prijatelja iz sveta medija, medicine i brojnih drugih zanimanja, a čini se, da su svi prećutno stali na stranu spisateljice.

Pročitajte: Neće više da ćuti – Sanja Marinković otkrila što se razvela, pa šokirala priznanjem da čeka staru ljubav, evo i o kome se radi

Rođendan Sanje Marinković

Foto: Instagram

Dedićeva je sa društvom koje čine voditelj Drago Jovanović, doktor Dejan Antonić i još nekoliko ljudi otputovala u toplije krajeve, na Tajland i to baš na dan Sanjinog rođendana. Ovim potezom pokrenute su spekulacije da je Marinkovićeva ostala potpuno sama bez pravih prijatelja, a neki od njih su joj na Instagramu uputili lepe želje na kojima se voditeljka zahvalila.

Rođendan Sanje Marinković ove godine bio je u drugačijem izdanju

U malom ali odabranom društvu Sanja je pre nekoliko dana ugasila svećice sa torte koja je upala u oko svakome jer je na njoj bila Sanjina slika. Voditeljka se potrudila oko svakog detalja, pa se na stolu osim pića i hrane mogla videti dekoracija od prirodnog cveća.

Od poznatih lica bio je Ivan Zeljković Zeka, voditelj kviza “Želite li da postanete milioner” koji je Sanjin dugogodišnji prijatelj i sa kim voditeljka neretko uživa u Dubaiju gde je Zeka godinama živeo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram