Sanja Marinković u cipelama
Svet

April 23, 2023 11:15

By

Ne može se pobeći od godina: Sanja Marinković bez šminke izgleda potpuno oronulo FOTO

Lice Sanje Marinković bez šminke izgleda ovako

Sanja Marinković vlada medijskim nebom Srbije bezmalo tri decenije. Veoma rano ušla je u svet voditeljstva a danas je jedno je od najprepoznatljivijih domaćih TV lica. Njena autorska emisija “Magazin In” polako ali sigurno gazi 22. uspešnu sezonu, a voditeljka ne krije da je pored sina Strahinje, posao najviše čini srećnom i zadovoljnom ženom.

Pročitajte: Sanja Marinković optužena da navodi žene na greh – Salva kritika i osuda obrušila se na glavu poznate voditeljke

Lice Sanje Marinković

Foto: Instagram

Osim po prepoznatljivom glasu, Sanja je poznata i po izvajanoj figuri i prirodnom izgledu na čemu joj zavide mnoge dame. Naime, ona neretko propagira zdrav način ishrane, te je tako napravila detoks program koji je mnogim ženama pomogao u skidanju viška kilograma. Imajući u vidu da je zbog prirode posla kojim se bavi ona prinuđena da često koristi i težak, scenski make up, Sanju Marinković bez  šminke, u javnosti gotovo da nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: Ostala je bez svih – Sanji Marinković prijatelji zabili nož u leđa, i to baš na rođendan FOTO

Lice Sanje Marinković

Foto: Ivan Vučićević

Ipak, ona je rešila da na pragu šeste decenije pokaže kako izgleda pre nego što se reflektori upale. Da nema čega da se stidi, te da epitet jedne od najnegovanijih dama opravdano nosi, dokaz je fotografija na “Instagramu” kojom se sama pohvalila svojim brojnim pratiocima. Naime, neposredno pred snimanje jedne emisije, dok se još nije prepustila veštim rukama šminkera, voditeljka emisije “Magazin In”, napravila je nekoliko selfija u ogledalu i sve bez problema objavila na pomenutoj društvenoj platformi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images