Venčanje Anđelke Prpić
Svet

March 25, 2023 20:00

By

Sve puca od ljubavi i sreće: Prva fotografija Anđelke Prpić sa venčanja, Marko ne skida osmeh sa lica FOTO

Venčanje Anđelke Prpić bilo je pre nešto više od deset godina

Anđelka Prpić sitno broji do porođaja i uživa na porodiljskom bolovanju. Pre mesec dana pala je poslednja klapa serije koju je snimla pa se popularna glumica zasluženo oprostila od kolega na neko vreme.

Pročitajte: Nije izdržala, Anđelka Prpić zbog skandala i stresa završila kod lekara – Nemam želju da se javim na telefon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Sa prvim danima proleća Prpićka uživa sa sinom Jakšom i partnerom Markom Žugićem u svom domu u centru Beograda a njih dvojica se trude da joj ugađaju u svemu tokom blagoslovenog stanja. Kako se spekuliše po prestoničkim kuloarima, uskoro bi trebalo da lepa glumica izgovori sudobonosno “da” dugogodišnjem izabraniku.

Pročitajte: Ne može više da izdrži pritisak – Otac Anđelke Prpić javno progovorio o ćerkinom skandalu, njegove reči režu

Venčanje Anđelke Prpić

Foto: Ata images

I dok svi čekamo te lepe vesti, ne možemo a da se ne setimo Anđelkinog prethodnog braka. Naime, venčanje Anđelke i Darija Prpića dogodilo se pre više od desetak godina, a budući da je lepa glumica i voditeljka, u to vreme vodila emisiju “48 sati svadba” ne čudi što je medijima i javnosti bilo zanimljivo da zavire na Anđino veselje. Mada su novinarske ekipe bile vrlo uporne da zadru u apsolutno svaki kutak i saznaju što više, bilo im je dozvoljeno da zabeleže tek deo okupljanja zvanica ispred crkve.

Pročitajte: Stala na put ogovaranjima, Anđelka Prpić konačno progovorila o novoj ljubavi – Marko je

Venčanje Anđelke Prpić

Ata images

Video zapisi i slike sa glumičinog prvog svadbenog veselja i dan danas se gledaju s obzirom na to da je Anđelka imala veoma specifičnu venčanicu, kao i asesoare kojima je posvetila dosta pažnje. Međutim, ono što je najzanimljivije sa tih snimaka jeste prisustvo Prpićkinog sadašnjeg partnera, koji je inače dobar drug njenog bivšeg supruga. Vrlo zgodan, predivno, elegantno odeven  je sve vreme stajao blizu lepe mlade, što se tek sad da zaključiti kada se odvrti kolo i kockice sklope.

Pročitajte: Da ne zovu Darija za kuma – Udaje se Anđelka Prpić, mladoženja uslovio glumicu

Venčanje Anđelke Prpić

Paparazzo lov printscreen

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: LinkedIn/Ata images