Stres Anđelke Prpić
Svet

February 5, 2023 17:30

By

Nije izdržala, Anđelka Prpić zbog skandala i stresa završila kod lekara: Nemam želju da se javim na telefon

Stres Anđelke Prpić prouzrokovao je veliku anksioznost kod glumice

Anđelka Prpić već mesec i po dana je u žiži medijskog interesovanja koje ne jenjava. Popularna glumica čeka dete sa novim izabranikom, Markom Žugićem, i ništa tu ne bi bilo toliko interesantno da upravo njen sadašnji izabranik nije bio jedan od najboljih prijatelja bivšeg supruga, Darija Prpića.

Pročitajte: Ne može više da izdrži pritisak – Otac Anđelke Prpić javno progovorio o ćerkinom skandalu, njegove reči režu

Stres Anđelke Prpić

Ata images

Lepa Anđa nakon razvoda od bivšeg supruga ljubavni život krila je daleko od očiju javnosti, međutim nije uspela da dugo drži u tajnosti najlepše vesti o prinovi. Kako su mediji preneli, ona i Marko su u ljubavi skoro godinu dana a uskoro planiraju i tajno venčanje pre nego što se glumica porodi.

Pre nekoliko dana Prpićka je sa Markom upriličila jedan prestonički događaj na kome je njena najbolja prijateljica, Marija Kilibarda prezentovala svoju liniju nakita, a sve oči bile su uprte umesto u ekskluzivne komade nakita u zaljubljene golupčiće. Marko i Anđelka su se celo veče smeškali i razmenjivali nežnosti ne mareći za poglede, a u uskoj crnoj haljini trudnički stomačić je prvi put došao do izražaja.

Pročitajte: Oglasio se bivši muž Anđelke Prpić – Evo šta kaže o njenoj vezi s njihovim kumom

Stres Anđelke Prpić

Ata images

Stres Anđelke Prpić zbog svih natpisa koji su o njoj i njenoj porodici kružili u poslednje vreme, glumica je pomoć potražila kod njenog psihologa, kod kojeg ide godinama unazad:

– Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet-šest godina, znači sa tridesetak godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično, dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao – rekla je tada Anđelka za “Blic”, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak na seansu rekla je:

Pročitajte: Stala na put ogovaranjima, Anđelka Prpić konačno progovorila o novoj ljubavi – Marko je

Stres Anđelke Prpić

Ata images

– Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkretno nekome, nego nikome.Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam treba negde da se malo dopunimo i mi.

Ne sumnjamo da lepe situacije koje je očekuju kroz nekoliko meseci će u njen život uneti posebnu radost i sreću te da će odlazak psihologu na neko vreme ostaviti po strani. Bilo kako bilo, čini se da Anđelka nikad nije bila srećnija i da je Marko onaj kojeg je sve ove godine čekala a beba stiže kao kruna velike ljubavi.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images