Svet

March 1, 2023 20:45

By

Anđelka se rasplakala kada su njeni prijatelji nesmotreno otkrili pol bebe FOTO

Trudna Anđelka Prpić otišla na zasluženu pauzu

Glumica Anđelka Prpić, koja je u sedmom mesecu trudnoće, otkrila je da je od danas na porodiljskom odsustvu.

Pročitajte: Anđelka Prpić nije jedina – I ova poznata dama udala se za kolegu svog bivšeg

Anđelka Prpić trudna

Foto: ATA images

Otkako je javnost saznala da je prelepa glumica i voditeljka u vezi sa Markom Žugićem, koji je bio prijatelj iz mladih dana njenog bivšeg muža Darija Prpića, kao i da je trudna, prati se svaki njen korak. Mediji su tada pokušavali, mahom bezuspešno, da dobiju neki zvaničan komentar od same Anđelke.

Reči bivšeg supruga Anđelke Prpić

Foto: Ata Images

Anđelka je sada, kada je njena trudnoća ušla u sedmi mesec, odlučila da ode na porodiljsko odsustvo. Ona je javnost obavestila o svojoj nameri putem Instagrama, a istom prilikom je pokazala i poklone koje je dobila.

Pročitajte: Glumica otkriva – Postoji fotografija koju čuvam kao najstrožu tajnu 

Baš jedan od tih poklona koji su joj prijatelji danas dali je možda otkrio pol deteta. Naime, Anđelka je danas pokazala jedan lep buket ruža koji je dobila, kao i jedan poklon koji je bio umotan u ukrasni papir plave boje.

Pročitajte: Trudna Anđelka Prpić otišla na porodiljsko, oproštajni poklon otkrio jedan detalj

Zbog plave boje, koja se tadicionalno povezuje s dečacima, mnogi su pomislili da lepa glumica čeka još jednog sina. Da li je tako, Anđelka to još nije potvrdila ili demantovala, ali jeste otkrila da su joj zbog ovog lepog gesta krenule suze.

– Rasplakaše me za kraj – poručila je glumica na Instagramu, a uz tu objavu je “zalepila” i pesmu “What a wonderful world” od Luja Armstronga, koja jasno ukazuje da je ganuta ovim gestom prijatelja.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images