Lea Kiš bez šminke
Svet

March 11, 2023 12:30

By

Mislila je da je ova fotografija spaljena: Evo kako Lea Kiš izgleda bez šminke, potpuno druga žena FOTO

Lea Kiš bez šminke ne liči na sebe

Popularna voditeljka Lea Kiš uspešno prkosi godinama. Otkako je kročila na javnu scenu prepoznatljiva je po osmehu i glasu, ali i po ekscentričnoj šminki kojoj je godinama verna.

Pročitajte: Opšta panika zbog primanja mita – Lea Kiš otkrila detalje ove sramne prakse među kolegama

Lea Kiš bez šminke

Rajko Ristić

Tim pre fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke iznenadila je mnoge. Lea Kiš bez šminke, uhvaćena neposredno pred snimanje emisije – opis je slike koja ovih dana kruži mrežama, a neobičan izgled voditeljke ne prestaje da se komentariše.

Pročitajte: Kao voštana figura, neprepoznatljiva – Lea Kiš danas izgleda mlađe od ćerke a nekada je bila oličenje lepote (foto)

Iako je reč o slici staroj nekoliko godina, na kojoj osim što je Lea Kiš bez šminke, nije još uvek imala ni estetske zahvate kojima se kasnije podvrgla, njeni obožavaoci primetili su jedno. Lea Kiš, koja važi za izuzetno lepu ženu nema razloga da se šminka. Njena negovana koža, crte lica, sve izgleda lepo i bez šminke.

Pročitajte: Marko Jarić pao u ZABORAV – Ćerka Lee Kiš našla dečka DEČKA

Lea Kiš bez šminke

Rajko Ristić

Ipak, voditeljka je svesna svog izgleda i da na svom licu ne mora ništa da krije, a jarka šminka je samo deo njenog profesionalnog života te čim nije pred kamerama, Lea uživa u potpuno prirodnom izgledu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images