Novi izgled Lee Kiš
Svet

October 18, 2022 17:00

By

Kao voštana figura, neprepoznatljiva: Lea Kiš danas izgleda mlađe od ćerke a nekada je bila oličenje lepote (foto)

Novi izgled Lee Kiš mnogima se dopada

Voditeljka Lea Kiš veliku pažnju privlači svojim izgledom. Zategnuto lice, sočne usne, punije jagodice i duga plava kosa, sada su njen zaštitni znak. Lea sa velikim ponosom na Instagramu objavljuje slike na kojima pozira sa ćerkom, dok ljudi komentarišu kako izgledaju kao bliznakinje.

Pročitajte: Lea Kiš NE DA ĆERKU Marku Jariću

Lea Kis

Rajko Ristić

Novi izgled Lee Kiš nedavno je komentarisao i njen kolega Goran Čomor koji je na Fejsbuku isprozivao koleginicu ovim rečima:

Pročitajte: Lea Kiš za SVET otvorila vrata svoje kuće pune USPOMENA

– Šta je sa ovim ženama? Ne može riba u 50 plus. Može samo dama, tome treba težiti, a ne da izgledaš mlađe od ćerke. Lea, džaba doktorat – napisao je Goran sa čijim se komentarom mnogi nisu složili.

Novi izgled Lee Kiš – Voditeljka je lepotica, ali kao brineta bila je oličenje neverovatne harizme i privlačnosti

Lea Kiš je novinarstvom počela da se bavi od 18. godine, a prošle godine smo na Instagramu videli jednu njenu fotografiju sa naslovne strane časopisa Praktična žena. Na toj fotografiji Lea je imala 22 godine, smeđu kosu i lice koje nimalo ne podseća na ovo koje danas ima.

Pročitajte: Lea Kiš otvorila dušu – Lekari su mi rekli da su dve operacije neophodne zbog tumora sa kojim se borim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Podsetimo se, Lea Kiš Jokić je voditeljka i doktor nauka, rođena 29. marta 1968. godine u Beču. U Pančevu je završila srednju turističku školu, a zatim je u Beogradu upisala Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu. Magistrirala je komunikologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu Dramskih Umetnosti. Potiče iz starojevrejske imućne porodice u kojoj su pradeda, deda i otac bili advokati. Pre advokature, otac se bavio fudbalom pa su se često selili. Mnogo vremena je provela na Kipru, u Tunisu, Libiji, Kuvajtu i Iraku koji su napustili dan pre bombardovanja. Karijeru je započela sa 15 godina na Radio Pančevu. Sa 18 godina je radila na televiziji Beograd kao najavljivačica, piše Biografija.org

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić