Novi izgled Lee Kiš
Svet

18 октобра, 2022 17:00

Kao voštana figura, neprepoznatljiva: Lea Kiš danas izgleda mlađe od ćerke a nekada je bila oličenje lepote (foto)

Novi izgled Lee Kiš mnogima se dopada

Voditeljka Lea Kiš veliku pažnju privlači svojim izgledom. Zategnuto lice, sočne usne, punije jagodice i duga plava kosa, sada su njen zaštitni znak. Lea sa velikim ponosom na Instagramu objavljuje slike na kojima pozira sa ćerkom, dok ljudi komentarišu kako izgledaju kao bliznakinje.

Pročitajte: Lea Kiš NE DA ĆERKU Marku Jariću

Lea Kis

Rajko Ristić

Novi izgled Lee Kiš nedavno je komentarisao i njen kolega Goran Čomor koji je na Fejsbuku isprozivao koleginicu ovim rečima:

Pročitajte: Lea Kiš za SVET otvorila vrata svoje kuće pune USPOMENA

– Šta je sa ovim ženama? Ne može riba u 50 plus. Može samo dama, tome treba težiti, a ne da izgledaš mlađe od ćerke. Lea, džaba doktorat – napisao je Goran sa čijim se komentarom mnogi nisu složili.

Novi izgled Lee Kiš – Voditeljka je lepotica, ali kao brineta bila je oličenje neverovatne harizme i privlačnosti

Lea Kiš je novinarstvom počela da se bavi od 18. godine, a prošle godine smo na Instagramu videli jednu njenu fotografiju sa naslovne strane časopisa Praktična žena. Na toj fotografiji Lea je imala 22 godine, smeđu kosu i lice koje nimalo ne podseća na ovo koje danas ima.

Pročitajte: Lea Kiš otvorila dušu – Lekari su mi rekli da su dve operacije neophodne zbog tumora sa kojim se borim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Podsetimo se, Lea Kiš Jokić je voditeljka i doktor nauka, rođena 29. marta 1968. godine u Beču. U Pančevu je završila srednju turističku školu, a zatim je u Beogradu upisala Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu. Magistrirala je komunikologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu Dramskih Umetnosti. Potiče iz starojevrejske imućne porodice u kojoj su pradeda, deda i otac bili advokati. Pre advokature, otac se bavio fudbalom pa su se često selili. Mnogo vremena je provela na Kipru, u Tunisu, Libiji, Kuvajtu i Iraku koji su napustili dan pre bombardovanja. Karijeru je započela sa 15 godina na Radio Pančevu. Sa 18 godina je radila na televiziji Beograd kao najavljivačica, piše Biografija.org

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić