Stil Olivere Kovačević oduševio
Svet

September 20, 2022 12:45

By

Voditeljka pomera modne granice: Olja Kovačević se sinoć pojavila u potpuno novom izdanju, svi komentarišu njeno lice (FOTO)

Stil Olivere Kovačević oduševio na prijemu

Na otvaranju Palate umetnosti Madlena, novog eksluzivnog projekta Filipa i Madlene Cepter pojavio se srpski džet-set. Poznati iz svih sfera, upriličili su ovaj događaj a crvenim tepihom prošetale su i naše najlepše dame.

Pročitajte: Pogledajte šta su obukle – Kako su gospođe Šaulić preko noći postale kraljice crvenog tepiha (foto)

Foto: ATA images

Ovim povodom imali smo priliku da vidimo Oliveru Kovačević, Draganu Kosjerinu, Biljanu Obradović, Vjeru Mujović, Danicu Maksimović i mnoge druge ali i otmeni par koji je organizovao prijem za sve ljubitelje umetnosti.

Foto: ATA images

Stil Olivere Kovačević – Bezvremeni stil i lepota

Najveću pažnju sinoć privukla je Olivera Kovačević koja nije čest gost na javnim okupljanjima. Društvo na crvenom tepihu pravila joj je prelepa Dragana Kosjerina koja je bila sjajno stilizovana, provereno bez greške. Olja Kovačević ostala je verna eleganciji pa je crnu haljinu upotpunila belim sakoom i velikom crnom maramom. Kosa joj je bila kao i po običaju savršeno isfenirana a šminka svedena sa blagom naglašenim očima. Komplimenti na njen račun nisu izostali, budući da se mnogima njen stil učinio damskim i sfosticiranim zbog čega je na ovom događaju bila nasmejana i zadovoljnija.

Ipak, najveću pažnju privuklo je lice Olivere Kovačević. Mnogi su ostali iznenađeni da na njenoj koži nema tragova nesavršenosti i bora te se mnogi pitaju da li je radila neke korekcije ili je u pitanju samo redovna nega. Kako su sinoć izgledale Biljana Obradović, Danica Maksimović, Vjera Mujović i Jadranka Jovanović, pogledajte u  nastavku…

Pročitajte: Posle javnih prozivki Olivera Kovačević uzvratila udarac Zorici Brunclik

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Foto: ATA images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images