stil Ilde Šaulić
Svet

15 Septembra, 2022 19:10

Pogledajte šta su obukle: Kako su gospođe Šaulić preko noći postale kraljice crvenog tepiha (foto)

Besprekoran stil Ilde Šaulić pobrao sve simpatije

Kao velika podrška, kolega i dugogodišnji prijatelj, Ilda Šaulić pojavila se na dugoočekivanom događaju koji je organizovao njen najbolji prijatelj i kum, poznati šminker Dušan Lazić Laza. Pored Ilde, na masterclassu koji je održan pre nekoliko dana, poznata pevačica zablistala je pored majke Gordane i sestre Sanele koje su takođe upriličile ovaj događaj.

Pročitajte: Karleuša ludi za preskupim Versače sandalama, a Ilda Šaulić kopira Keri Bredšo, od cifre će vas se zavrteti u glavi (FOTO)

Foto: Ata Images

Uvek smerna, svedena i sofistircirana, Ilda Šaulić blistala je ove večeri u elegantnoj kombinaciji, dok su se majka Gordana i sestra Sanela odlučile za nešto drugačije odevne kombinacije. Ilda je i ove večeri svojom jednostavnošću osvojila mnoga srca modernom a opet ne provokativnom kombinacijom. Pevačica se igrala bojama pa je tako uz mint plisiranu haljinu ukombinovala moderan sako različitih nijansi uz prelepe „pepeljuga“ cipele.

Majka Gordana ne odustaje od proverene elegancije već duži vremenski period, pa je tako i ovog puta zablistala u crnoj haljini, dok je Sanela otkrila svoj vatreni temperament jarkim bojama koje su se savršeno uklopile uz šminku i boju kose.

Pročitajte: Kada život krene u neočekivanom smeru – Ilda Šaulića konačno srećna pored drugog muškarca. Prepoznali smo se od prvog susreta

Foto: Ata Images

Ono što su svakako mnogi i komentarisali jesu maločas pomenute pepeljuga cipele, koje je Ilda savršeno uklopila uz odevne komade. Sam dizajn ovih cipela napravljen je tako da idu savršeno uz elegantnu haljinu pa čak i uz farke i košulju. Ilda, dama od stila prepoznala je ovo kao dobitnu kombinaciju, te su gospođe Šaulić i ovo veče opravdale epitet kraljice crvenog tepiha. Tri gracije, tri generacije…

Pročitajte: Gordana Šaulić slomljena jer Šabana više nema – Posle svega, samo je jedna stvar ubija, više nije ista (foto)

Foto: Ata Images


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić