Dom Dragane Kosjerine svet portal
Svet

August 1, 2022 09:09

By

Dragana Kosjerina okrenula leđa vereniku: Prizor sa letovanja zapalio internet (FOTO)

Dragana Kosjerina i verenik oduševili javnost novim fotografijama

Dragana Kosjerina objavila je fotografije sa verenikom Bojanom Perduvom, koji joj je dao verenički prsten pre gotovo 3 godine.

– Leto je. Lepo je – napisla je zgodna voditeljka uz fotografiju. “Najlepši par u Srbiji i šire”, “ovo je prava ljubav“, “koliko ste samo savršeni”, neke su od poruka koje je Dragana dobila ispod ove objave na Instagramu.

Pročitajte: Dragana Kosjerina se obećala ZGODNOM STOMATOLOGU, a na ruci SIJA PRSTEN

Dragana Kosjerina okrenula glavu od verenika – Pogled u istom pravcu

Pojedini su istakli i sličnost između Bojana i engleskog glumca Čarlija Hanama a mnogi su prokomentarisali i da zajedničke fotografije izgledaju kao prestižni editorijal za neki poznati magazin. Inače, Bojan je uspešan stomatolog koji radi na više evropskih destinacija. Na njegovom Instagram nalogu stoji da radi u Portugalu i Srbiji, dok stomatološka ordinacija u kojoj je posluje na teritorije Italije i Beograda.

Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: “Iznenadio me je”. Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način – kratko je rekla Dragana ne skidajući osmeh sa lica.

Pročitajte: Tužna priča najlepše voditeljke – Dragana vuče ozbiljne traume iz detinjstva, porodicu su joj pogodili ozbiljni porazi

Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu pomogli da romantični moment napravi filmskim. Iako se retko pojavljuju u javnosti i Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

– Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo – rekla je Dragana.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images