Svadba Dragane Kosjerine svet portal svet
Svet

June 8, 2024 17:00

By

Venčanje iz bajke: Dragana Kosjerina blista u neobičnoj venčanici (foto)

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv danas se zaklinju na večnu ljubav

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen partner Bojan Perduv danas, 8. juna zaklinju se na večnu ljubav. Zaljubljeni par je vezi od 2018. godine, a sada stupaju u crkveni brak u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv danas staju na “ludi kamen”

Poznata voditeljka je zablistala u venčanici sa ogromnim šlepom i golim ramenima i leđima, imala je cveće u kosi, dok je mladoženja bio u crnom smokingu sa mašnom.

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Draganina venčanica imala je dugačak šlep koji su nosile tri osobe među kojima je bila i njena sestra koja je sve ostavila bez daha u elegantnoj zelenoj haljini i crnim sandalama, a na glavi je imala naočare za sunce.

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Ostale zvanice su bile u elegantnim toaletama, a dame su imale marame zbog ulaska u crkvu. Muškarci su nosili eleganta odela, ali naravno Bojan je bio u centru pažnje.

Dragana i Bojan nakon crkvenog venčanja organizovali su intimnu proslavu u Geozavodu gde su uz prisustvo porodice i najužih prijatelja obeležili ovaj važan dan.

Inače, Dragana Kosjerina i Bojan Perduv će sutra napraviti građansko venčanje u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a nekoliko dana pred venčanje par je kupio i nekretninu na luks destinaciji, za kojom su bili u potrazi poslednje dve godine.

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Voditeljka je već godinama zauzeta, a sreću je pronašla pored svog dugogodišnjeg partnera, stomatologa Bojana Perduva. Njihova romansa počela je još 2018. godine kada je se voditeljka našla u ulozi pacijenta, te je izabrala Bojana za svog lekara.

Pročitajte Ovo nijedna javna ličnost ne bi uradila, ali ona se usudila – Stajling Dragane Kosjerine svi komentarišu

“Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo”, rekla je svojevremeno voditeljka.

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević