Lea Kis sa cerkom
Scandal

20 Aprila, 2021 22:15

Lea Kiš NE DA ĆERKU Marku Jariću! „Šta ti ima s njim da tražiš! Treba ti MLAĐI DEČKO koji se NIJE ŽENIO!”

Mesecima unazad mediji bruje kako bivši košarkaš Marko Jarić, navodno, juri Saru Miu Jokić, ćerku naše voditeljke Lee Kiš!

Lea Kiš ne prihvata Jarića za zeta!

Međutim, kako SCANDAL! saznaje, Lea se tome protivi i nedavno je objasnila prijateljici da joj se ne dopada što je mediji uopšte pitaju o tome kada nema razloga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara Mia Jokic (@saramiajokic)

Sara Mia i Marko nisu u vezi, ali svi su primetili da Marko lajkuje sve njene slike na Instagramu. Naravno, to je svima upalo u oči i pojedini su pitali Leu da prokomentariše potencijalnog zeta a ona se samo najbližim prijateljima poverila kakav stav o tome ima – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko (@marko_jaric10)

Odmah objasnila da između Marka i njene ćerke nema ničega, ali je naglasila i da bi više volela da Sara Mia bude s nekim mlađim. Ipak Marko ima i brak iza sebe, i decu… Naravno, istakla je i da se nikad ne bi protivila pravoj ljubavi i sreći svog deteta, međutim, kako između Marka i Sare Mie za sada nema ničega osim što se njemu dopadaju njene fotke, pa ih lajkuje, prosto žena smatra da je suvišno pričati na tu temu – završava naš izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ