darko lazić
Scandal

5 октобра, 2021 10:09

Marina Gagić TRAŽI 500 evra za alimentaciju! Darko Lazić duguje 2 MILIONA Ani Sević!

Darko Lazić i Marina Gagić će se za nešto manje od mesec naći u sudnici. gde će voditi parnicu oko starteljstva nad detetom. Kako mediji prenose Darko sa svojom bivšom verenicom i majkom svog sina Marinom Gagić uopšte nema kontakt, a i kada se čuje to je sve vezano za malog Alekseja.

Marina Gagić TRAŽI 500 evra za alimetaciju!

Njih dvoje će na ročištu utvrđivati koje će obaveze pevač imati u odgajanju deteta. Kako saznaje Kurir od izvora bliskom Gagićevoj, ona zahteva potpuno starateljstvo i mesečnu alimentaciju. Marina Gagić traži 500 evra, koliko pevač treba da daje i za Lorenu. Njihovi prijatelji kažu da je Gagićeva ispala fer i da je uzela u obzir sva Lazićeva dugovanja i ne baš zavidnu materijalnu situaciju te s toga nije tražila veći iznos, jer navodno Lazić, za alimentaciju Ani Sević treba da daje dvostruko veći iznos.

Marina i Darko već izvesno vreme komuniciraju isključivo u vezi s detetom, a za sve ostalo kontakt je prebačen na njihove advokate. Gagićeva je rešila da tuži bivšeg verenika jer, kako je tvrdila, nije davao novac detetu, dok je njegova majka Branka za Kurir tvrdila da to nije istina i da je njen sin bivšoj verenici davao novac na ruke.

Takođe, Marina je navodno više puta pokušala da razgovara s Darkom, kako bi se dogovorili o njegovim obavezama van suda, ali pošto je to bilo nemoguće, prestala je da ga zove i podnela tužbu.

Marina Gagić

Ovo je nedavno potvrdila za medije i sama Marina.

Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Čujemo se samo zbog deteta, dogovaramo se isključivo o Alekseju. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega, a sve ostalo ćemo na sudu – izjavila je Marina.

Pored sukoba vezanih za alimentaciju i starateljstvom nad malim Aleksejem, Marina ne može da pređe ni preko najnovijih uvreda na njen račun. Darko je nedavno izjavio da ona preko njegove grbače hoće da postane poznata.

Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Ona je nebitna i gleda kako da se progura preko mojih leđa. Ko nju pominje bez mene? Nebitna je! Hoće da bude poznata. Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? – istakao je Lazić za domaće medije nakon što su osvanule fotografije kako se ona provodi s još jednom Lazićevom bivšom devojkom, Oliverom Matijević.

Kako saznajemo, ovo je toliko iznerviralo Marinu da je odmah nakon ove izjave zabranila Darku da vodi sina kod sebe na spavanje, a posebno kad je tamo i njegova devojka Barbara Bobak, koju tek ne može da smisli. Nju je uzela na zub kad je izjavila u jednom intervjuu da je dečak doživljava kao svoju majku.

ana sevic

Darko Lazić duguje 2 miliona Ani Sević!

Pozvali smo Marinu, ali ona nije htela da komentariše naša saznanja.

– Sve što imam s njim rešiću na sudu. Nisam javna ličnost da bih komentarisala javno tu temu – bila je kratka bivša Lazićeva verenica, piše Kurir.

Takođe, i bivša Darkova žena Ana Sević je na sudu s njim, jer navodno nije platio čak 32 alimentacijew za ćerku, pa je ukupno dugovanje naraslo do skoro2 miliona dinara. Na ročištu nakon što je pevač imao težak udes, Darko je tada izložio svoju navodno tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje. Sudija je uneo u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pevač nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Ana je 2019. godine tužila Darka jer je želela da natera svog bivšeg supruga da ispuni svoje obaveze prema zajedničkoj ćerki. Međutim, do danas Darko se nije udostojio da plati nijednu ratu za alimentaciju – kaže izvor n za Alo! i dodaje da je ukupan dug koji Lazić ima prema ćerki narastao na gotovo dva miliona dinara.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/GAJA