pomirili se darko i marina
opet zajedno

10 јула, 2022 19:00

Sin Aleksej uspeo ono što niko nije: Pomirili se Darko i Marina, ovo su detalji

Darko Lazić pomirio se sa bivšom verenicom Marinom Gagić, a tom činu kumovao je njihov sin Aleksej! Kako saznajemo, pevač i njegova stara-nova izabranica odlučili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi.

Pomirili se Darko i Marina

– Darko opet pokušava da se smiri, uozbilji, i da bude uz svoju porodicu. Ma koliko je ružnih reči palo između njega i Marine, oboje su svesni da je to bilo u besu, ljutnji, ali da emocije i dalje postoje. Darka je posebno ganulo kada je Aleksej na svom rođendanu počeo da ga zapitkuje zašto više ne žive svi skupa, kada će da dođe i još je rekao da fali i mami i njemu. Lazića je to baš iznenadilo – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte – Darko Lazić ODLEPIO! Marina Gagić se seli u BEOGRAD! Ovo je razlog!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Marina zna da bude svojeglava, da se inati, ali je dobar čovek. Ona je svoje emocije prikrivala, pa je Darko mislio da se ohladila prema njemu, međutim, kada su počeli malo-pomalo da se čuju, a sve češće i viđaju, ljubav je opet planula. Nastavili su spontano vezu, kao zbog deteta, koje je reklo da želi da se mama i tata ponovo vole. Ali da ne postoji ljubav, ne bi mogao niko da ih pomiri. Zasad ne pričaju o tome, hoće što duže da zadrže to samo za sebe, pa videćemo koliko će uspeti u tome – ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: GAJA