Bizaran trend zavladao estradom 
BIZARNO

10 Juna, 2022 10:09

Bizaran trend zavladao estradom: Darko Lazić zbog bolesti menja krv. Naš slavni glumac i veliki zavodnik već je to uradio

Bizaran trend zavladao estradom 

Nakon brojnih skandala, popularni pevač Darko Lazić rešio je da se podvrgne intervenciji.

Bizaran trend zavladao estradom – Darko Lazić menja krv u Švajcarskoj

Naime, Darko je pre par godina doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedva ostao živ. Međutim, ni ovo veliko iskustvo nije uticalo na njega da promeni loše navike, pa je nastavio po starom.

Pročitajte: Darko Lazić kritično – Stanje mu se pogoršalo, mora ponovo na operaciju

Foto: Ata Images

Lazić je nedavno priveden zbog bahate vožnje. Ovo je samo jedan u nizu incidenata folkera, a zbog toga što je sklon porocima da bi se rešio ovog problema i počeo da živi mirnijim životom bez skandala, Darko je na nagovor prijatelja rešio da promeni krv u Švajcarskoj, a ovo će ga koštati 25.000 evra.

Pročitajte: Darko Lazić pušten na slobodu uz maksimalnu kaznu, a evo šta je rekao bez blama

darko lazic besan

Foto: Dragan Gajić

I pre njega, mnoge javne ličnosti su se odlučile za ovu intervenciju, kako bi se izlečile.

Recimo, glumac Igor Pervić, bivši suprug Jelene Tinske u više navrata javno je govorio da je bio heroinski zavisnik, glumac je tada rešenje video u promeni krvi, a ovoj intervenciji se podvrgao u Londonu.

Pročitajte: Jelena Tinska, bivša žena preminulog glumca Igora Pervića – Tu ljubav želim da zaboravim, svesno je uništio svoj život

Foto: Ata Images

– Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu – ispričao je svojevreno Pevrić, koji je preminuo u 59. godini, nakon što je oboleo od karcinoma.

Poslednje mesece života ovaj poznati glumac proveo je u privatnosti svog doma. Nismo imali prilike da ga često viđamo u javnosti, a nekoliko uloga je obeležilo period pred smrt. Među njima su i serije „Šifra Despot“ i „Nemanjići“.

Pročitajte: POSLEDNJI ISPRAĆAJ GLUMCA –  Igor Pervić kremiran 

Ovom trendu ranijih godina nisu odolele ni inostrane ličnosti

Kit Ričards i njegov kolega iz benda Mik Džeger, poznati su po intrigantnom životu i zloupotrebi supstanci. Međutim, za njihov dugi životni vek, kako pišu mediji, zaslužna je upravo ova intervencija. „Rolingstonsi“ su, kako se navodi, redovno menjali krv kako bi čistili organizam od prekomerne upotrebe alkohola i droga. Bez obzira na brojne tvrdnje kako se slavni muzičari redovno odlučuju za ovu intervenciju, i Ričards i Džeger su svojevremeno negorali ove priče. Ipak, ovo nisu izolovani slučajevi. I u našoj zemlji poznati su videli rešenja za probeleme sa porocima uprao u promeni krivi, piše Nova.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Nova.rs

FOTO: Rajko Ristić