Darko Lazić i Marina Gagić svet portal svet tabloid svet
Svet

November 9, 2023 13:15

By

Porodica Darkove bivše više ne želi da ćuti: Reči Marinine babe će vas rasplakati, zar je Lazić zaista ovakav

Darko Lazić i Marina Gagić u nikad lošijim odnosima

Otkad su se rastali Darko Lazić i Marina Gagić imaju veoma turbulentan odnos. I dok ih u jednom trenutku vidimo kao prijatelje, već u sledećem po medijima prozivaju jedno drugo. Iako je sve do pevačeve svadbe delovalo kao da su konačno izgladili sve odnose, na dan njegovog venčanja počeo je “cirkus”.

Darko Lazić i Marina Gagić svet portal svet tabloid svet

Ivan Vučićević

Naime, pevačeva bivša verenica nije želela sina Alekseja da pusti na očevu svadbu, jer je, kako kaže, o istoj obaveštena samo dan pred venčanje, kada je bila izvan Srbije, što je pevač demantovao.

Pročitajte Darko Lazić i Marina Gagić ponovo zajedno – fotografije to i dokazuju

– Sve i da smo bili u Pećincima, ne bih dozvolila da ga vodi na svadbu iz razloga što sam ga neposredno pred svadbu zvala da vodimo dete kod lekara, a on se nije pojavio, iako je obećao. Dobila sam neke smešne izgovore tipa “uspavao sam se” – rekla je Marina.

Darko Lazić i Marina Gagić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Ona je tada otkrila da im Darko ove godine nije finansirao letovanje, te da je razlog za to njegova supruga Katarina.

A, da se odnosi među bivšim verenicima još nisu normalizovali svedoči i komentar ispod Darkove fotografije sa ćerkom Lorenom.

Darko Lazić i Marina Gagić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Ispod fotografije nalazi se komentar Marinine bake, koja je očigledno nezadovoljna kako se Darko ophodi prema sinu koga je dobio sa njenom unukom.

– Sa sinom za rođendan nema ni otpozadi, jer se nije ni slikao, ni kad su se duvale svećice, nije ga bilo sramota – napisala je Živka, baba Marine Gagić, očigledno ogorčena na bivšeg zeta.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM