pomirili se darko i marina
Scandal

14 Oktobra, 2021 22:36

Darko Lazić ispalio Marinu na SUDU! Gagićeva BESNA kao ris!

Darko Lazić i Marina Gagić završili su na sudu zbog alimentacije za sina Alekseja.

Darko Lazić ispalio Marinu!

Naime, danas je održano prvo ročište, a Marina je u pratnji svog advokata stigla ispred suda u Rumi, dok se Darko Lazić nije odazvao pozivu što je Gagićevu navodno iznervirao. Prema pisanju domaćih medija, Darko je trenutno na putovanju sa novom devojkom Barbarom Bobak te iz tog razloga nije bio u prilici da se pojavi na suđenju sa Marinom.

Podsećanja radi, Darko Lazić nedavno je javno prokomentarisao svoju bivšu verenicu i priznao da je tačno da ga je tužila.

Mi se nismo svađali, ona je to potegla, sud, sve. Mi nismo venčani i bez problema sam rekao, kada je rekla koliko hoće para – to je to, nikakav poblem. Kad nije imala za šta da se uhvati, onda kao „ajmo na sud“. Ništa neće postići, non-stop pokušava neke, ne direktne pretnje, nego sve nešto okolo naokolo, pokušava da me bocne. Kažem: „Nemoj to da radiš, nećeš uspeti da me iznerviraš, neću napraviti s*anje“. Neću, meni je dete, i jedno i drugo, bitnije od svega, a to što ona vidi drugačije, shvatiće… Mislim da je i ona malo dete u glavi, pa će shvatiti kad poraste – ošto je rekao Lazić dok je Marina nedavno iznela i svoju stranu priče.

Nažalost, sud će morati sve da odluči iako smo mi i sami to mogli. Tražim puno starateljstvo nad detetom. Iako kao majka svakako imam prioritet, da ne bih razmišljala šta će biti sutra, da me glava ne bi bolela, moram ovako da pravno raščistim stvari. Sutra da moram da ga jurim za potpis ako negde idem sa detetom van zemlje ili ako treba nešto za školu ili šta sve može da iskrsne. Biće određena i alimentacija koju će morati da plaća. Što se tiče raspodele imovine, ja svakako nisam volela da budem u Brestaču ni dok smo živeli u toj kući. Nisam volela da svi budemo u istom dvorištu, tako da ništa od tih nekretnina od njega ne tražim, a oni nema ništa drugo sem toga – rekla je nedavno Marina za domaće medije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: GAJA