Pomirili se Darko i Marina
Svet

July 11, 2022 22:00

By

Više se ne kriju: Darko Lazić i Marina Gagić ponovo zajedno, fotografija govori više od reči (foto)

Darko Lazić i Marina Gagić se pomirili, ovo je dokaz

Darko Lazić njegova stara-nova izabranica Marina Gagić navodno su odlučili da daju još jednu šansu svojoj ljubavi, a pomirenju je kumovao njihov sin Aleksej.

Darko Lazić i Marina Gagić ponovo zajedno

Iako se ni Darko ni Marina nisu javno oglašlašavali ovim povodom, Lazićeva najnovija objava zaintrigirala je domaću javnost. Naime, pevač se putem svog Instagrama pohvalio iznenađenjem koje je dobio od bliskih prijatelja.

Pročitajte: Darko Lazić objavio fotografiju sa Marinom!

Darkovi prijatelji su, naime, uramili fotografiju sa venčanja na kojoj je pored Lazićeve umetnuta glava njegove bivše verenice Marine. Ovaj gest iznenadio je pevača, a mnogi su ovo doživeli kao Darkovu indirektnu potvrdu o pomirenju.

Pročitajte: Sin Aleksej uspeo ono što niko nije: Pomirili se Darko i Marina, ovo su detalji

darko lazić i marina gagić

Instagram

– Meni su napravili jedan gest. U kombiju je ova slika – rekao je Lazić i počeo da se smeje bez prestanka.

Podsećanja radi, Darko i Marina nedavno su proslavili rođendan sinu Alekseju, a nakon što su fotografije sa proslave ugledale svetlost dana krenule su i spekulacije da su bivši partneri na korak do pomirenja.

– Darko opet pokušava da se smiri, uozbilji, i da bude uz svoju porodicu. Ma koliko je ružnih reči palo između njega i Marine, oboje su svesni da je to bilo u besu, ljutnji, ali da emocije i dalje postoje. Darka je posebno ganulo kada je Aleksej na svom rođendanu počeo da ga zapitkuje zašto više ne žive svi skupa, kada će da dođe i još je rekao da fali i mami i njemu. Lazića je to baš iznenadilo, malo po malo počeo je da komunicira sa Marinom, pa je njihova ljubav ponovo planula – otkrio je izvor za Svet.

FOTO: GAJA