Pomirenje Marine i Darka
OBNOVILI ROMANSU

4 јула, 2022 16:32

Marina i Darko ponovo zajedno: Vezu skrivaju od njenih roditelja? Gagići ne žele da čuju za pevača

Pomirili se Darko i Marina Gagić, pevačeva bivša verenica

Pevač Darko Lazić navodno je obnovio vezu sa nekadašnjom verenicom Marinom Gagić koja je bivšeg pljuvala na sva usta. Darko i Marina navodno su odlučili da obnove vezu, ali da sve sačuvaju u tajnosti.

Pomirili se Darko i Marina: Vezu skrivaju od njenih roditelja

Nakon što je raskinuo vezu sa Barbarom Bobak, Darko je vrlo brzo obnovio ljubavni odnos sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Oni su zajedno nešto više od mesec dana, Darko još uvek živi u Novom Sadu, a Marina je sa njihovim zajedničkim sinom Aleksejom kod svojih roditelja u Pećincima – rekao je izvor koji ističe da Gagićeva nije lako podnela rastanak od folkera s kojim je planirala budućnost.

Pomirili se Darko i Marina

Ivan Vučićević

– Marina je bila povređena, ljuta, razočarana… Darko je davao premalo novca za njihovog sina, uživao je javno u ljubavi sa drugom devojkom dok je ona patila. Počela je život od nule, vratila se u Pećince kod roditelja, borila se sa komentarima okoline… Zaista joj nije bilo lako – rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda je otkrio zbog čega je Marina folkeru pružila još jednu šansu.

Pročitajte: Darko propustio važan dan u životu svoje ćerke, ali je zato tu Anin muž Danijel (FOTO) 

Pomirili se Darko i Marina

Bojan Vuković

– Darko joj je obećao da će neke stvari promeniti. Svesna je Marina da je on boem, da neće odustati od takvog načina života, ali ju je uveravao da će se više posvetiti njoj i detetu, kao i da je neće varati. Ona Darka mnogo voli, odlučila je da mu pruži još jednu šansu, ali ovoga puta je oprezna – rekao je dobro upućeni sagovornik, i dodaje:

Pročitajte: Olivera Matijević sve priznala – Darko me je zvao u hotel, dok je Marina bila trudna
Pomirili se Darko i Marina

– Marinina porodica ne želi da čuje za Darka, oni su gledali koliko je ona patila zbog njegovog ponašanja i ne bi dozvolili da ponovo prođe kroz istu stvar. Upravo zbog toga se Marina sa njim viđa u tajnosti, sve dok ne bude sigurna da se promenio i da joj neće ponovo prirediti isto poniženje. Planira da pripremi porodicu i onda im saopšti da se zvanično pomirila sa Lazićem – zaključio je izvor.

Ovim povodom se nije oglasio Darko Lazića za komentar, a Marina je na ova saznanja kratko poručila:

To nije istina, nemam dalji komentar.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR, ALO

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM