Darko se sveti Barbari
Svet

22 маја, 2022 13:00

Darko se sveti Barbari: Skovao pakleni plan sa Majom Marinković

Darko Lazić i Maja Marinković se već neko vreme viđaju, ali njegovi drugovi veruju da to nije ljubav nego da on tera inat bivšoj devojci.

Darko se sveti Barbari

– Nit je Darko raščistio sa Barbarom, nit je Maja ravnodušna prema Janjušu, nego jedno u drugom traže utehu, hoće i bivše da naprave ljubomornima. Nema tu ništa od ozbiljne veze i emocija, neobavezno druženje, pa dokle ide. Kad im fali malo zabave, da se opuste, skrenu misli, čuju se, nađu se, da niko ne zna, i svi zadovoljni, bez obaveza. Prošlog vikenda su izašli u grad sa društvom i trudili su se da imaju kao drugarski odnos, da niko ne provali šta se dešava, međutim, kad je alkohol počeo da deluje, i oni postali opušteniji i prisniji, pa je moglo „iz aviona“ da se vidi da među njima radi hemija, i da su sa flerta davno prešli na viši nivo – kaže izvor za Svet i dodaje:

Ivan Vučićević

Pročitajte: Darkova majka umešala prste? Folker mora da oženi Barbaru – ili oltar ili ništa!?

– Darko je Maji pričao o Barbari, kako nije ravnodušan, kako ga je povredila, a Maja se njemu poveravala s tim što se ona pravi da je ravnodušna prema Janjušu, a daleko je od toga. Tako da su njih dvoje veza bez obaveza, kombinacija ili šta već. Lepo im je, ali ništa dalje – kaže izvor upućen u celu priču.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN