darko lazić
Star

8 октобра, 2021 19:40

OVO KRIJU! Darka majka IZBACILA iz kuće! Branka stala na stranu bivših snajki!

Darko Lazić uveliko živi sa Barbarom Bobak u Beogradu i više ne krije da je sa njom, međutim, sa tim se njegova majka Branka nikako ne slaže! Kako se priča po selu, Darko se žestoko posvađao sa Brankom, pa ga je ona na kraju izbacila iz kuće.

Darka majka izbacila iz kuće!

Kako za Star objašnjavaju komšije porodice Lazić iz Brestača, Branka je shvatila da će Marina zabraniti Darku da viđa dete ako se on sa Barbarom useli u porodični dom, pa ga je, da bi to sprečila, oterala i rekla mu da joj je svega dosta, te da neće da pati za unucima zbog njegovih pevaljki!

Branka je očajna, jer je ženu u poslednje tri godine svašta snašlo. Prvo Darkova nesreća i briga da li će preživet, unuku Lorenu ne viđa uopšte ili baš jako retko… Smrt muža je dokusurila, a sad opet problemi Darka i Marine, ma na izmaku snage je. Nema ona protiv Barbare ništa, ni ne poznaje je, ali je pokušala da objasni sinu da povuče ručnu i da prvo sredi odnos sa Marinom, pa tek onda da se eksponira sa drugom… Ali, ne vredi, Darka kao da je neko omađijao, nikako da se skrasi, ne razmišlja o tome da svojim ponašanjem čini sebi medveđu uslugu. Mogao je lepo da se dogovori sa Marinom, a on terao inat i sad moraju da idu na sud gde će da mu uzme starateljstvo nad sinom. Branka je vezana za malog Alekseja, neće da dozvoli da ni njega ne viđa kao što ne viđa unuku. Sela je sa Darkom i pokušala da porazgovara kao sa odraslim čovekom, međutim, nastao je haos, on je kao oparen skočio i rekao joj da mu se ne meša u život – priča za Star izvor iz Brestača i dodaje:

Branka mu je rekla da živi za unuke i da neće da dozvoli da ne viđa i Alekseja zbog tamo nekih pevaljki. To je Darka baš naljutilo, vikao je na nju, što nikako nije u redu! To je i bila kap koja je prelila čašu i Branka mu je rekla da napusti kuću. Mislim da se nije nadala da će on stvarno da se spakuje i ode, ali je ipak otišao. Isti dan pokupio je stvari i otišao u Beograd kod Barbare. Tamo je sad kod nje u tom stanu što ona iznajmljuje. Čujem da je slab sa tezgama, valjda se bavi njenom karijerom, promoviše je i ugovara joj tezge, na koje i ide sa njom. I to boli njegovu majku, umesto da sada on bude u usponu, sam sebe kanali, ma sam sebi je najveći neprijatelj. Branka svaki dan plače, ne zna žena više šta radi, još je i sama, nema više Milana koji je ipak bio autoritet, baš joj je teško. Znam da je skoro drugi sin vozio u Pećince, išla je da vidi unuka… Nada se da će se Darko opametiti i shvatiti da debelo greši –  završava izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA