darko lazic
Star

6 Septembra, 2021 22:00

ŠOK! Majka moli Darka da se NE ŽENI!

Otkad je Darko Lazić u vezi sa pevačicom Barbarom, sve više se vraća starim porocima i ludovanju, što mnogo brine njegovu majku Branku.

Majka moli Darka da ne ženi Brabaru?

Kako se priča po Brestaču, pevačeva majka kuka na sav glas, jer još ne može da se pomiri sa činjenicom da je sina ponovo ispustila iz ruku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Od kada se razišao sa Marinom i preselio u Beč, Darko je više po Nemačkoj i Crnoj Gori nego što dolazi za Srbiju. Njegova majka Branka je mnogo ljuta na njega i stalno ga zove i moli ga da se vrati kući i da dobro razmisli da li stvarno želi da oženi Barbaru. Žena kuka svaki dan da će Darko sebi uništiti život tom ženidbom, ali on joj se uopšte ne javlja. Od kada se odselio kao da je zaboravio na majku. Niti joj se javlja, niti je posećuje, niti joj pomaže novčano kao pre. Ona se plaši da će opet da se oda porocima, alkoholu i drogi jer je već počeo da luduje – otkriva Brankina komšinica iz Brestača za Star i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Majka mu se plaši da će Darko na Barbaru da spiska sav novac koji zaradi pevajući, da neće imati ni prebijene pare. Da će opet kao pre da zapadne u dugove i da neće moći da dođe u Srbiju od kamataša koji će ga čekati na svakom ćošku. Žena se još nije oporavila od smrti muža, a Darko joj opet zadaje velike probleme. Dok je bio sa Marinom ona je porodicu nekako držala na okupu, brinula je o kući i novcu, a sada se sve rasipa. Osim toga, i Marina mu je zapretila da neće moći da viđa sina ako se oženi, ali njega kao da je briga. Ponaša se ko da mu je to prva ženska pa hoće glavu da izgubi zbog nje – završava izvor iz Brestača.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ