Pomirili se Darko i Marina
Star

20 Avgusta, 2021 19:00

Marina se SVETI Darku! Hoće da mu UNIŠTI venčanje sa Barbarom!

Nakon što je saznala da će se Darko venčati na jesen sa pevačicom Barbarom, Marina Gagić je sa sinom odmah otišla na more. Međutim, ona je rešila da se osveti Laziću koji ju je ostavio samu i da mu upropasti venčanje koje planira.

Marina se sveti Darku!

Kako smo saznali, Marina je dobila dokaze da je Darko varao Barbaru sa jednom devojkom, i to planira da pusti u javnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagic_marina)

Marina je bila očajna kada je čula da Darko želi da se venča sa Barbarom, nije mogla da veruje da samo nekoliko meseci nakon što su se rastali on već planira ženidbu. Proradila je tu i sujeta ona ženska, jer nju nikad nije zaprosio, a rodila mu je sina, a Barbaru hoće da vodi pred matičara. Otišla je na more kako bi ohladila glavu, a onda je, sasvim slučajno, dobila čvrste dokaze da je Darko varao Barbaru. Do nje su stigle poruke koje je Darko razmenjivao sa nekom devojkom, valjda su joj i neke slike dali, pa je dugo razmišljala da li da obavesti suparnicu Barbaru šta joj dragi radi iza leđa. Prvo se nećkala, a onda je odlučila da pozove Barbaru na kafu i da joj sve ispriča. Čim se vrati sa mora, skrenuće joj pažnju da i nju čeka njena i sudbina Ane Sević, jer je Darko prosto takav i ne može da se skrasi pored jedne žene – kaže za Star izvor blizak Marini i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Marina je bila ubeđena da je Barbara trudna i da je zato pala veridba, ali pošto to nije tačno, odlučna je u nameri da raskrinka Darka. Ubeđena je, međutim, da će Darko kad-tad i Barbari napraviti dete, ali da će nakon toga i nju ostaviti na cedilu zbog neke desete ribe! Marina garantuje da nijedna devojka neće moći da trpi Darkov način života, a njega apsolutno niko ne može da promeni. Ona je mislila da će on nakon nesreće biti drugi čovek jer su dobili dete, ali džaba se nadala – priča izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Inače, Marina trenutno nema kontakt sa Darkom, već samo sa njegovom mamom Brankom.

Branka podržava Marinu, čak je i ona za to da se Marina i Barbara sastanu i popričaju. Darkova mama ne zna da Marina ima dokaze da je on varao i Barbaru, već misli da Marina želi da se vidi sa pevačicom kako bi sredile odnos i dogovorile se da se ne prepucavaju po medijima – završava izvor Stara.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ