Darko Lazic
Star

27 Septembra, 2021 10:03

BOLEŠTINA! Darko i Barbara kao MESARI drže veštačku nogu! Prete im drugari Velje Nevolje!

Kako prenose domaći mediji  Darku Laziću je ponovo zaprećeno preko društvene mreže Instagram zbog fotografije na kojoj zajedno s devojkom Barbarom Bobak i jednim prijateljem, koji je nepoznat javnosti, pozira obučen kao mesar.

Darko i Barbara kao MESARI

Njih troje nose bele mantile po kojima je krv, a Barbara u rukama drži protezu za nogu što je korisnike Instagrama podsetilo na zlodela za koja su optuženi Velja, Mare i članovi njihovog klana.

Samo se vi za*ebavajte s Veljom i Maretom – navedeno je u jednoj Instagram priči koja kruži društvenom mrežom, a na kojoj je podeljena ova fotografija. Ali to nije jedina preteća poruka, piše Kurir.rs.

Laziću, debilu, odavno znaš šta duguješ Nevolji, potrudiću se da Velja ovo vidi i neće biti dobro, veruj mi – navedeno je u drugom storiju, uz još dodatnih uverda na račun pevača. piše Kurir.rs

Inače, ime Darka Lazića dovedeno je u vezu s Belivukom nakon što je pevač saslušan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević. Spekulisalo se da je taj automobil kasnije prodat čoveku koji je navodno blizak Veljinom klanu. Kako su ranije pisali mediji, problem s „mercedesom“ je nastao kada je policija u novembru prošle godine kontrolisala automobil koji je bio parkiran na Zvezdari u Beogradu. Ispostavilo se da tablice koje su bile na njemu pripadaju drugom autu, tačnije „jugu“, pa je automobil odvezen na parking MUP kako bi se uradile sve neophodne provere, piše Kurir.rs. Nakon toga su Lazić navodno pretili.

FOTO: RAJKO RISTIĆ