Scandal

January 17, 2022 18:40

By

Ana Sević će poludeti zbog onoga što su njenoj ćerki uradili Barbara i Darko!

Taman kada smo pomislili da su se strasti u odnosima između Darka i njegovih bivši smirile, pevač se pobrinuo za to da se sve vrati na staro.

Ana Sević će poludeti zbog onoga što su njenoj ćerki uradili Barbara i Darko!

Naime, otkada je suđenje oko alimentacija sa Anom i Marinom završeno, činilo se da je između pevača i njegovih bivših sve u redu, da nema turbulencija, da redovno viđa decu…

I bilo je tako, bar kada je Ana Sević u pitanju, jer je Darko u poslednjih nekoliko dana objavljivao snimke sa ćerkom Lorenom. Međutim, baš zbog tih snimaka  postoji mogućnost da ponovo upadne u probleme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Naime, zbog poslednja dva snimka koja je pevač objavio na Instagramu, njegovi pratioci su ostali šokirani, a verovatno i njegova bivša, čija ćerka se nalazi na snimcima.

Iako se čini da se devojčica ludo zabavlja sa ocem i njegovom devojkom, ono što zabrinjava je Barbarino i Darkovo ponašanje u Loreninom prisustvu.

Na prvom snimku može se videti kako Barbara i Lorena izlaze iz jednog novosadskog tržnog centra, dok se u pozadini čuje kako Darko, koji ih snima iz auta govori – Kupile su novu igricu za Soni, probiće mi glavu s njom. Gospođetine, gaze preko trave, ne idu trotoarom…

Ono što je Darko zaboravio da kaže je to da je Barbara sa devojčicom prelazila izvan pešačkog prelaza, iako je ulica koju je prelazila jedna od najprometnijih u Novom Sadu.

Na drugom snimku može se videti kako Barbara nagovara Darka da ga ona i Lorena šminkaju i lakiraju mu nokte. I to bi bilo veoma slatko i simpatično da Lazićeva devojka pred devojčicom ne govori:

Hajde, ne budi peder.

A on joj na to odgovara:

Ma, zajebi!

S obzirom na to da je poznato da se Ana Sević trudi da od svojih ćerki napravi damice, verujemo da neće biti srećna zbog rečnika koji pred Lorenom koriste Barbara i Darko.

PROČITAJTE I…POKAZAO SVAKI KUTAK! Zavirite u vilu koju Miloš Bojanić izdaje za 300 evra dnevno!

 

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN