Sin Cece Ražnatović
Svet

May 19, 2023 13:29

By

Ceca nikad tužnija, Veljko definitivno napustio njen dom: U tu kuću više ne dolazim

Sin Cece Ražnatović napustio porodičnu kuću

Veljko Ražnatović je ove godine postao najbolji srpski bokser u kruzer kategoriji. A, u narednoj epizodi emisije “Ceca i deca”, sin Cece Ražnatović, pokazaće kako izgleda jedan njegov trening.

Pročitajte Žena je milion, ali majka je samo jedna – Ovako je Veljko Ražnatović rasplakao Cecu VIDEO

Sin Cece Ražnatović

Blic TV printscreen

Kada se pre nekoliko godina sa svojom porodicom iz Beograda preselio u Titel, gotovo svakodnevno putovao je u Novi Sad na trening. U poslednje vreme trenirao je u Beogradu, budući da mu je tu supruga Bogdana sa bebom.

– Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma, i posao, i sve ostalo – priča Ražnatović.

Pročitajte Veljko Ražnatović zamalo izgubio glavu u saobraćajnoj nesreći – Više ne oseća jedan deo tela 

Sin Cece Ražnatović

Ata images

Koliko je sin Cece Ražnatović posvećen sportu, govori i to da u budućnosti planira da pokrene bokserski kamp za decu. Kako je istakao, na ovaj korak se odlučio jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta. Dodao je i da će kapmp biti pristupačan za sve, piše Hello!.

Pročitajte Da je Veljko Ražnatović bokser to ste sigurno znali, ali ne i da mu je ovo posao 

Sin Cece Ražnatović

Blic TV printscreen

Podsetimo, Veljkova supruga porodila se na drugi dan Vaskrsa i na svet donela sina kome su dali ime Krstan. U novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala “Ceca show” kamere Blic televizije pratile su i šta se sve dešavalo na Bogdaninom porođaju.

IZVOR: HELLO!

FOTO: BLIC TV PRINTSCREEN, ATA IMAGES