Godišnjica smrti Marine Tucaković
Svet

19 септембра, 2023 19:45

By

Ceca nikad tužnija, potresnim video snimkom još jednom se oprostila od voljene osobe

Godišnjica smrti Marine Tucaković rastužila je Cecu

Prošlo je dve godine otkad nas je napustila tekstopisac Marina Tucaković, žena iza koje su ostale brojne pesme koje se slušaju decenijama i koje će se slušati još ko zna koliko dugo.

Godišnjica smrti Marine Tucaković

Instagram

Godišnjica smrti Marine Tucaković bila je razlog da se na svom Instagram profilu oglasi i Ceca Ražnatović, za koju je hitmejkerka bila druga majka. Folk diva je objavila govor sa jedonog od svojih koncerata, kada je Marina još uvek bila živa i na taj način se još jednom oprostila od nje.

Pročitajte Ceca priznala da su hteli da je unište – Evo ko joj je čuvao leđa sve ove godine

– Želela bih da se zahvalim jednoj osobi. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde. Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. I pored mojih divnih roditelja, ona je moja druga majka. Ona je Marina Tucaković – govorila je Ceca.

Iako je sad već pokojni Laća, Marinin sin, oterao Cecu i još neke pevače sa sahrane, ona mu to nikada nije uzela za zlo. Iz poštovanja prema Marini koju je zaista gledala kao drugu majku, folk diva je uvek o njoj i njenoj porodici govorila biranim rečima.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM